AKTUELNO

Kao bomba danas je odjeknula vest o smrti bivšeg učesnika "Zadruge" i velikog šoumena Zorana Zokija Šumadinca. Kako se piše, on je iznenada preminnuo u snu usled srčanog zastoja.

Kako su dalje mediji pisali, Zoki Šumadinac biće ispraćen na večni počinak 9. juna 2024. godine u 13 časova u selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca, a mnogi bivši učesnici rijalitija i njegove kolege se opraštaju od njega.

Foto: Pink.rs

Naime, kako smo pisali, njegovo poslednje televizijsko gostovanje bilo je upravo na RED televiziji i u emisiji "Pitam za druga", kada se usred uživo emisije zakašljao i kada je jedva došao do daha, što je mnoge šokiralo, ali što većina nije uzimala tada zdravo za gotovo.

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa voditeljkom RED TV u čijoj je emisiji gostovao, Anastasijom Buđić, koja je bila šokirana zbog ove vesti, te je ovom prilikom i otkrila šta je ona primetila kada ga je posmatrala.

Jako je bio drag čovek, uvek se rado odazivao da gostuje u našim emisijama i bio je jedan od miljenika čitave ekipe emisije "Pitam za druga". Ono što sam primetila na gostovanju pre dve nedelje je da je teže disao, da je kašljao i da se više umarao tokom poslednjeg snimanja. Njegovoj porodici izržavam duboko saučešće - rekla je Anastasija.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Ž.