AKTUELNO

Večeras se uživo na TV Pink održalo spektakularno superfinale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a kako je publika odabrala, sa preko 130 hiljada glasova, Šejla Zonić proglašena je pobednicom.

Naime, Šejla Zonić pripala je pod mentorstvo muzičkoj zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović, te je tako Šejla punih devet meseci neiscrpno i vredno radila i napredovala, što je narod nagradio pobedom u ovoj, 17. sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Sada je Šejla, nakon proglašenja, sumirala svoje utiske iz ove sezone upravo za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

- Samo ću da kažem da sam ostvarila ono za šta sam se borila, ja sam sada u pozitivnom šoku. Kada se prijavimo, svi mi očekujemo - rekla je Šejla, a onda je otkrila kome posvećuje pobedu u "Zvezdama Granda":

- Pobedu posvećujem svom trudu, radu, zalaganju i naravno svom suprugu, porodici i samoj sebi - rekla je ona i otkrila kako se osećala kroz takmičenje:

- Bilo je izazovno, naporno, ona putovanja, ali je vredelo. Pa dobro, nije me suprug naterao da se prijavim, ali me je ubedio - rekla je Šejla i otkrila koju lekciju je naučila od svoje mentorke, Cece:

Foto: Pink.rs

- Bilo je puno lekcija od Cece, ali mi je uvek govorila da ne budem uvek skromna, da budem autentična i da budem uvek svoja - rekla je pobednica "Zvezda Granda".

O čemu je još govorila, saznajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Š., N. Ž.