AKTUELNO

Pobednica Zvezda Granda Šejla Zonić se oglasila na svom Instagram profilu i podelila fotografiju sa mužem Arminom.

Inače, on joj je bio velika podrška, a kada je osvojila finale ZG, čak je i zaplakao.

- Ljubav pobeđuje sve! - napisala je Šejla uz fotografiju na kojoj je Armin grli, a pozitivni komentari na njihov račun samo su se nizali.

Podsetimo, Šejla je bila presrećna kada je saznala da je ona pobednik, a kamere su zabeležili i suze njenog muža, koji takođe nije mogao da sakrije sreću zbog njenog velikog uspeha, te je zaplakao pred kamerama.

Foto: Pink.rs

Inače, Armin i Šejla već dugo uživaju u ljubavi, a u maju 2022. godine izgovorili su sudbonsno „da“ na gala slavlju gde su okupili članove porodice, prijatelje i kolege.Inače, malo ko zna da se Šejlin suprug policajac u Tuzli, a svoju uniformu sa ponosom nosi preko jedne decenije.

- Svaka kreativnost je dobrodošla u životu. Pomaže nam da budemo ono što jesmo. Od svoje devetnaeste godine nosim uniformu koja ne dozvoljava kreativnost. Imam dvanaest godina radnog staža u policiji - otkrio je Armin na društvenim mrežama.

Armin nije zapostavio ni obrazovanje, a pre tri godine završio je i fakultet te se danas bavi i PR-om i marketingom.

- Zbog milion hirova nisam završio fakultet ranije - otkrio je Šejlin muž koji je sudeći po fotografijama na društvenim mrežama i veliki ljubitelj adrenalina.Osim putovanja, veliku strast ima i prema jahanju, vožnji motora i kvadova, ali i sportu, preneo je "Grand".

Autor: Pink.rs