AKTUELNO

Haos na sve strane!

Nakon odgledanog još jednog priloga u kom su prikazani sukobi Jovane Tomić Matore sa Markom Đedovićem, Anđelom Rankovićem i Anitom Stanojlović, koji možete pogledati OVDE, u Šiša bar stigla i Matora, koja je ovom prilikom iznela svoju stranu priče.

A da li si zapravo raspoložena tako kao što izgledaš - pitala je voditeljka.
Jao jesam...Ja ne smatram da sam izgubila stare prijatelje, samo smatram da ovu bitku treba da budem sama...Poslednjom čestitkom ću se voditi onom poslednjom, a to je od roditelja, da treba da postavim prioritete i da samo njima verujem. Bitno je da budem iskrena i svoja, bez obzira da li se ceni ili ne ceni iskrenost. Osećam se kao da radim pravu stvar, nemam osećaj da me nešto muči, sve mi se razbistrilo. Koliko god sam sluđena i nekako mislim da će mi ovo biti velika prekretnica. Imala sam takvu situaciju u "Zadruzi 1", posle tog rijalitija sam sa tom devojkom otišla negde...U svakom slučaju mi je bilo dobro - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Puče to prijateljstvo tebe i Đedovića, niko nije verovao da će se to desiti. Otvoreno i direktno si govorila da ti smeta ta njegova bliskost sa Anđelom i Anitom - rekla je voditeljka.
Ne smatram da je puklo, ne osećam ni sa Markove strane. Kada se svađam, ne gledam da li je emisija ili nešto, mene je ta rasprava sa Markom pogodila. Ja ništa nisam znala za te poruke, čekam da vidim. Baš zbog toga da se ne bi ogrešila, što se tiče Milene i Marka, smatram da je bolje da se distanciram i da je bolje da ne govorim neke stvari, a kada izađem, sednem i da kažem. Nisam ljubomorna, nego mi nije normalno da vidim da sede njih troje i jedu. Ne bi mi bilo normalno da neko ko zna šta sam ja proživela, da budu bff i da budu ortaci. Mislim da Marko ne misli da je ona sjajna i bajna i osoba, ne mislim da ima lepo mišljenje o njoj kao čoveku - rekla je Matora.
Ti si negde dovela u pitanje u vašem prijateljstvu njegovu iskrenost - rekla je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Matee, apsolutno ne. Nisam posumnjala nijednog trenutka u Marka, zato me je i uvredilo što je Marko ustao i rekao za Milana. Ja nisam posumnjala, pa to bi izašlo iz mene...Ispalo je kao da bi opravdao sebe, rekao je ta dva imena. Sumnjam u svakoga da li je iskren prema meni. Da, mislim da imam iskrenog prijatelja: imam Cileta, Mikicu Bojanića, Jelenu Pešić, Nenada Gastoza. Sa Rešićkom ne znam, tu sam se zbunila - rekla je Tomićeva.
Isplivaše novi detalji o Rešićki i Matei, šta je s tim - pitala je voditeljka.
Ne znam. Borim se, zasuze mi oči od besa, šta da radim, da se svađam s kamerom?! Moj osećaj je da sumnjam u sve, sumnjam i u Milenu od ponedeljka. Odakle njoj odjednom ta priča?! Ja volim i nju i Marka, ali hoću da stanem da se ne bi ogrešila...Pa, iskreno, osećam da me vole, i da i ne. Ono što su Milena i Marko uradili za mene, može da uradi samo neko ko te voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj stan, Tamara, ti, šta se tu dešava - pitala je voditeljka.
Da kažem ljudima koji sada prate, ja razumem Žanu što se ogradila od takvih izjava, ali je ona meni to rekla, a rekla mi je Žana da smem da pričam, ali da ne pominjem ime. Rekla mi je i ime, i gde se desilo...Priča Anita delimično istinu, ostale stvari nadodaje, kao što je izjavila glupost za Sanju. Nadam se da će moji roditelji da prilože to da nigde nisam išla, da nemam veze ni sa čim...Laž je da sam se raspitivala, stvar je rešena pre nego što sam izašla, ja nisam bila u tom trenutku tu kada je potrošila novac...Nemam potrebe da se pravdam nikome i da pričam o svom novcu, a sve i da je tako, ne vidim šta je moja greška - rekla je Tomićeva, a onda se osvrnula na Anđela:
Anđelo je klošar raspali koji treba da se pozabavi svojim prijateljima. Anđelo ćuti o njegovim prijateljima, a ja treba da pričam o mojima?! Što se Anđelo ne druži s drugom s kojim je držao pekaru?! A njegovu kuću kada je išao da renovira, kada je ujak živeo s babom u stanu i kada je pr**o kod mene u stanu, onda sam mu bila dobra - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.