AKTUELNO

Bukti rat!

Nakon što se bivši Zadrugar, fudbaler i tattoo majstor Lazar Jeremić Jera oglasio za Pink.rs i ispričao sve o zajedničkom putovanju za Beč sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, te dostaio dokaze da je Munjez tamo prevario Stefani Grujić, a izneo je i dokaze navodnog dopisivanja.

Nakon toga, za naš portal se oglasio i Munjez koji je sve to demantovao!

Foto: TV Pink Printscreen

On je jedan veliki indijanac koji voli da nafiluje stvari. Desilo se da je on meni sam rekao da ima dva telefona i da sam prepravlja ime na viberu i tako se dopisuje sam sa sobom i vara ljude. Čovek je mene zvao da igram za njega, ja sam ga samo pitao šta mi treba - rekao je Munjez pa dodao:
Ja nemam pojma kako se nijedan klub tamo zove. To demantujem. On je osetio da može da uđe sa mnom u neki rat, da bi kao bio bitan. Pričao mi je kako se dopisuje sa klinkama, prevario je i neki fudbalski klub za lovu. Priča da je meni neko dao 500 evra u klubu, pa ko to radi. Dečko nije normalan.

Foto: Privatna arhiva

Ja se sve vreme nisam skidao sa strima. I tamo i ovde... Čak su mi ljudi i rekli da se stanem malo sa telefonom. Demantujem sve što je rekao za Stefani i tu prevaru. To je on sam sebi pisao. To nije moj broj, ja na viberu imam sliku, tamo je nije bilo. Sve to dematujem, meni je to bezveze. Da on to nama nije pričao da radi, pa ajde, ali o svemu tome je pričao - rekao je on pa dodao:
Dozvolio sam da me namesti maloumni lik, majko moja. Vidite da svašta piše, skače sa jedne na drugu temu, da bi se upecao ja, ne dotiče me . Ja stalno mislim na Stefani, a ovo je takva laž. To uopšte nije moj broj koji on objavljuje. Njegove priče me ne zanimaju, ja živim svoj život - zaključio je on!

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs