AKTUELNO

Šok!

Dušica Jakovljević ugostila je Erminu Pašović u studiju, a putem poziva uključila se Sandra Rešić i otkrila svoj deo priče, ali i priznala da je Mateu Car ugostila kod Marka Đedovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušice ispada da sam neki mag rijalitija kad sam uspela da napravim taki haos. Ono što ja mogu da potvrdim je da sam za Mateu i Anitu saznala 2 novembra u 3 popodne. Tada sam prvi put pogledala Mininu emisiju, ja sam dobila klipove, a ja sam branila Anitu misleći da to nije istina. Kada su Ana Spasojević i Mina izašle sa prepiskama, ja je kontaktiram, ona meni pošlaje skrinšotove. Ja da bih se uverila u istinitost toga jer je Matora moj drug , ja kontaktiram Mateu, nikada to nisam krila. Ona mi je rekla da je zovem i poslala mi je sve prepiske sa Anitom. Ja sam htela da se uverim da to nije neka nameštaljka, u tom momentu shvatam da su prepiske aposlutno prave i tačne. To je bilo samo 10 dana pred Matein dolazak u Elitu - rekla je Sandra.
Da li si ti dočekala Mateu i smestila je u Đedovićev stan? - upitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene zvala i rekla mi da ne može da dea uđr da ne zna šta da radi, traži mi savet. Ja sam joj rekla da ne znam šta je očekivala i da nema čega da se plaši - rekla je Sandra.
Kaži joj da dosta pakuje u folije - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otišla u studio, sastala se i to je prvi put da Marko i Matora saznaju istinu. Nakon tri četri dana ona je trebala da gostuje kod Dalile u emisiji. Meni je bilo u interesu da Matora sazna istinu, svi smo znali, a ona ljubi svoju ženu. Đedović da nije pošao da smiri Matoru, tu bi krenule psovke ili neki fizički napad. Ona mi je rekla da nema gde da bude dok je u emisiji, njegova sestra je otišla u Italiju, rrkla sam joj da može da dođe da ostavi stvari. Priznajem moja greška, nisam trebala. Ona je te večeri završila emisiju i ja sam je ujutru odvezla - rekla je Sandra.
Dva tri dana je bila - rekla je Ermina.
To je notarna laž, neka pokaže dokaze - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sa Mateom nisam čula više meseci jer nisam hteo da budem deo te priče. Meni se ona javlja zašto se ovo dešava, što se opet ona uvlači, šta ako oni mene ponovo krenu da napadaju. Ona mi je poslala klip gde Đedović govori da je ona bila zaljubljena u mene - rekla je Sandra.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.