AKTUELNO

Ne shvata o čemu se radi!

Marko Đedović rekao je Aniti i Anđelu Ranković šta im je Ermina otkrila, te je priznao da ne može da poveruje šta se desilo sa Sandrom Rešić.

Šta se fesilo sa tom ženom? - upitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni tek sad ništa nije jasno - rekao je Marko
Marko kunem ti se, to što Anita hoće na mene, moje hejterske grupe su mi poslale to za Mateu i to je to. Ne bih brate bila sa njom, krile su se zbog mene na wacapu. Zato što je bila Matora u stanu, izašle slike zato su ti i uvrzli - rekla je Matora.
Kaže da je Rešićka za sve znala - rekao je Marko.
Rešićka? - upitao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da postoje snimci kao da si se ti snimala Matei sa Rešićkom - rekao je Marko.
Da, ali sam snimala lajv - rekla je Anita.
Ivan je znao sve, da ja nisam kriv nego Rešićka. Ermina kaže da je sve dokaze ostavila u studiju, rekla je da nam je Rešićlka sve iza leđa radila. Da je Matea sve vreme snimala Rešićku i slala Ermini. Kaže Ermina ad su me ona i džuli ona stranica sve vreme branile i da je dala sve dokaze, da se Rešićka sve vreme smejala i ismevala me. Da je Matea bila kod mene u stanu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dal je moguće - upitao je Bebica.
Da, da. Kaže da je zvala Matorine i pričala da to nije tačno, a SAndra rekla Matei da potvrdi da nije istina. Kaže Ermina ona je gora od toga - rekao je Đedović.
Na nju sam najmanje sumnjala - rekla je Anita.
Ja sam bio siguran da bi ona meni to rekla, kaže da je pretila Rešićka, ali ne znam kome. Kaže da je Matea snimala dok je pretila nekim ljudima - rekao je Đedović.
Šta je njena suština? - upitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ali odakle ona i Rešićka u situaciji to niko ne zna. Ne mislim da Ermina ova sve laže, jer nije luda - rekao je Đedović.
Opet je sve spetljano, ništa nije rečeno. Znam da je Matea stalno tražila meni da joj na lajvu snimam Rešićku - rekla je Anita.
Ja ne mogu da verujem - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže Ermina da sve gori na portalu. Ljudi ja ne mogu da verujem da je Rešićka - rekao je Đedović.
Mene ništa ne čudi - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.