AKTUELNO

Sve u svrhu odbrane.

U toku prethodne noći pored žurke koju je organizovao Veliki šef, zadrugari koji prekrše pravila Bele kuće, moraće da odgovaraju za svoje postupke u sudnici pred Miljanom Kulić, koja je predstavljala sudiju.

Foto: Printscreen Youtube

Prva koja se našla na optuženičkoj klupi je bila Jelena Krunić, a ona je bila optužena za to što ne nosi donji veš i što ometa svog cimera u kockanju.

Marko Miljković je podneo tužbu da se vi non stop šunjate oko njega, da ga ometate u kockanju, da želite da otuđite njegov novac. Tuženi ste i od strane Slobe i Vojketa da ih se*sualno zlostavljate zato što ste obukli haljinicu bez gaćica - izrekla je Miljana optužbu.

Foto: Printscreen Youtube

Ja mogu privatno da vam pokažem da li imam gaćice, ali ja se zaista nisam pomerila sa stola za blek džek, zato što sam dobijala određenu svotu novca na toj istoj igri. Tako da bih vas zamolila da uzmete u obzir da se nisam ponašala kako navedeni kažu. Tako da bih u svoju odbranu to sve rekla i za sve osnovane sumnje nisam kriva - rekla je Krunićka u svoju odbranu.

Nakon ove optužbe, Krunićka je želela da dokaže kako je nepravedno optužena, pa je naočigled porote i sudije, pokazala tanga gaćice bez imalo srama i sa osmehom na licu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: VELIKI PLANOVI ZA BUDUĆNOST! Sloba otkrio Luni koliko dece želi sa njom! (VIDEO)

Ona je kao svoju kaznu prihvatila da oriba wc šolju, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jelena Krunić

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'