AKTUELNO

Ovog utorka, fudbalska reprezentacija Srbije je stigla u Nemačku, gde u petak počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Naši reprezentativci vredno treniraju kako bi postigli što bolji plasman na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u fudbalu, a najveću podršku pružaju im upravo njihove lepše polovine.

SOFIJA MILOŠEVIĆ - VERENICA LUKE JOVIĆA

Naša prelepa manekenka Sofija Milošević osvojila je srce napadača reprezentacije Srbije u fudbalu, Luke Jovića, te su uprkos spekulacijama da su raskinuli u prethondom periodu, ipak opstali, te tako, Sofija mu neretko pruža podršku na ovako velikim takmičenjima u fudbalu.

Foto: Instagram.com

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ - SUPRUGA NEMANJE GUDELJA

Ćerka naše muzičke zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, nedavno se tajno udala za našeg reprezentativca, Nemanju Gudelja, a neretko mu pruža podršku i sa samih tribina.

Foto: Instagram.com

ANA RAJKOVIĆ - SUPRUGA PREDRAGA RAJKOVIĆA

Prelepa Ana Rajković neretko deli zajedničke momente sa svojim suprugom, našim golmanom, Predragom Rajkovićem, s kojim ima dva sina, a uskoro će na svet doneti i devojčicu. Ana ne krije da njen suprug od nje ima maksimalnu podršku u poslu kojim se bavi.

Foto: Instagram.com

NATALIJA ILIĆ - VERENICA SERGEJA MILINKOVIĆA - SAVIĆA

Pre dve godine, mlada i prelepa Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića - Savića, našeg reprezentativca, na svet je donela ćerkicu Irinu, a vesti o ovom prelepom dešavanju, do Sergeja su došle kada je čekao pripreme za Mundijal u Bahreinu. Takođe, Natalija ne krije da je ponosna na svog supruga zbog svih postignuća koja ima.

Foto: Instagram.com/natalija_ilic_

KRISTINA MITROVIĆ - SUPRUGA ALEKSANDRA MITROVIĆA

Naš reprezentativac, Aleksandar Mitrović, često je na meti brojnih pohvala od strane pripadnica lepšeg pola, a on pored sebe ima lepoticu Kristinu Mitrović, koja takođe ne krije da je ponosna na svog supruga, a njih dvoje imaju dvoje dece, sina Luku i ćerkicu Nađu.

Foto: Instagram.com

A SADA JE DOŠAO NA RED VAŠ SUD - KOJA ŽENA FUDBALERA JE PO VAŠEM MIŠLJENJU NAJLEPŠA?!

Autor: Nikola Žugić