AKTUELNO

Da li se sećate popularnog Deena?

Pevač Fuad Backović, zvani Deen, koji je Bosnu i Hercegovinu predstavljao na Pesmi za Evroviziju, napustio je estradu i Balkan i već nekoliko godina živi i radi u Americi.

Foto: Printscreen YouTube/ Eurovision Song Contest

Naime, nekadašnji član boj benda "Seven up" šokirao je sve kada je objavio da se zbog ljubavi sa muškarcem preselio na drugi kontinent. On danas živi sa svojim partnerom u vili sa bazenom u elitnom delu Los Anđelesa, te ne Instagramu neretko deli fotografije, a sudeći po njegovim objavama živi na visokoj nozi.

Foto: Instagram.com/fuad_backovic_deen_

Inače, Din je promenio profesiju i danas se bavi modom, te radi kao stilista za venčanja.

On se nedavno oglasio za medije i progovorio o svom životu posle mnogo godina u ilegali.

- Odlučio sam da se povučem sa muzičke scene jer me vise ništa nije tu fasciniralo i držao. Ja sam u Milanu studirao, moda je moja velika ljubav, onda sam samo dobio poziv i zelenu kartu i odlučio da promenim život iz korena. Dakle tako sam se doselio u Ameriku a ne na način na koji mnogi misle i pišu. Meni je ovde lepo, srećan sam i ne nameravam da se vraćam na muzičku scenu - rekao je on.

Foto: Instagram.com

Krajem 2000. povukao se sa muzičke scene i odselio se iz Bosne i Hercegovine, i to zbog fakulteta. On je, naime, upisao fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu, koji je i završio.

Podsetimo, pevačev otac je bosansko-hercegovački političar Zaim Backović, međutim Deen je svojevremeno rekao da zbog toga nije imao privilegije na javnoj sceni. Nakon sedam godina života u Milanu, Deen se preselio u Los Anđeles. Već neko vreme je u vezi sa umetničkim producentom Vilom Farsonom, i na društvenim mrežama ne kriju svoju ljubav.

Deen se, inače, više ne bavi muzikom, već modom, i radi kao stilista za venčanja.

Autor: Milan Mitić