AKTUELNO

Majku Božicu znate i iz spota popularnog pevača, dok joj je otac bio u vezi sa slavnom glumicom!

Popularna pevačica Tea Tairović nedavno je izbacila svoj treći studijski album, kojim je najavila i koncert u Beogradskoj areni. Karte su "planule" nakon izlaska albuma "TEA", a najponosniji na nju su zasigurno njeni roditelji. Pevačica je u novogodišnjem intervju za portal Republiku otkrila da je roditelji prate na svakom koncertu, pa sigurno neće propustiti ni glavni u njenoj karijeri.

Maja Božica Malević prepoznatljivo je TV lice i godinama je radila kao voditeljka na jednoj televiziji. Brojne poznate ličnosti imaju samo reči hvale o njoj, a zanimljivo je da se pojavila i u jednom spotu.

Naime, Božica je tumačila glavnu žensku ulogu u spotu Miloša Bojanića, a partnera joj je glumio voditelj Zoran Pejić Peja. Tea često ističe kako je od majke nasledila lepotu, a svojevremeno je priznala i da joj je glavni savetnik u karijeri.

Foto: Instagram.com/bobamalevic

- Mamu pitam za sve, i za karijeru, za odnose s ljudima, kolegama, za ljubavne probleme, mama uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose. Preterujem i ja malo, ne meša se mama baš u sve, ali uvek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili ako se ja ponašam loše, ona mi skrene pažnju. Ne upliće mi se previše u život, ali svaki put kad to uradi, ona je u pravu - izjavila je Tairovićeva svojevremeno.

Tein otac Zoran Tairović ima vrlo zanimljivu biografiju. On je čuveni umetnik, akademski slika, bavio se komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka. Svojevremeno su njegove komšije otkrile da je Zoran bio u vezi sa glumicom Vesnom Čipčić.

Foto: Instagram.com/tea_tairovic

- Ne, nemojte da insistirate. Ja sa Vesnom nisam u vezi već deset godina. Nemam šta da pričam o tome - kratko je poručio Zoran Tairović kada je jednom prilikom komentarisao njihov odnos.

Foto: Instagram.com/tea_tairovic

Autor: Milan Mitić