AKTUELNO

Najlepše devojke pripremaju se za veliko finale!

Finalistkinje Izbora za Miss Srbija 2024, uveliko su na pripremama u Grčkoj, a na zvaničnim društvenim mrežama Miss Srbije osvanuo je kviz “mit ili istina”. 

Naše lepotice u ulozi “mythbusters-a” razbile su mitove i otkrile pravu istinu i tako napravile potpuni haos u digitalnom svetu.

Odgovarale su na pitanja: Mit ili istina da su sve misice glupe, da li su sve misice prirodno lepe, da li zaista sve žele i zalažu se za mir u svetu?

@missserbiaofficial

♬ original sound - MissSerbia

Podigla se velika prašina oko njihovih odgovora, jer devojke su vrlo smelo i iskreno odgovarale na pitanja, pa su postale viralne i na Instagramu i na TikToku. 

Da li su glupe: “Daleko od istine”, rekle su kandidatkinje, a neke su obrazložile da li je istina da su sve okrenute porodičnim vrednostima. 

@missserbiaofficial

I dok se vredno spremamo za Izbor za Miss Srbije 19.6. stigli smo i da razbijemo mitove o misicama! #mythbusters #miss #misssrbija #kviz #mit #istina #igraistine #fyp #balkan #srbija #beograd #beograduzivo #viral

♬ original sound - MissSerbia

Zabavite se gledajući intrigantne odgovore najlepših Srpkinja.

Izbor za Miss održava se na Trgu Republike, 19.6. gde nas pored samog izbora najlepše, očekuju brojna iznenađenja i u revijalnom delu, kao i VIP zvanica, koji će ovaj audio-vizuelni spektakl pratiti iz prvih redova. 

Foto: Promo/Dejan Milićević

Autor: Milan Mitić