AKTUELNO

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, danas proslavlja 51. rođendan, a ono što je posebno čini srećnom jeste što će na slavlju biti i njena mezimica Anastasija koja već neko vreme živi u Španiji.

Ceci je najvažnije da joj je porodica na okupu, te je to njen najbolji i najvredniji poklon, koji je čini sretnom i zadovoljnom ženom.

Anastasija je nekoliko dana u Beogradu, a produžila je boravak kako bi mami proslavila rođendan.

- Pre nekoliko dana je već izabrala poklon koji će joj danas predati. Ceca ima sve, ali se Anastasija potrudila da to bude pravo iznenađenje. Slavlje će biti upriličeno u vili- kaže izvor za medije.

Inače, Ceca je otkrila da će na dan njenog rođendana izaći njen duet sa Vojažem.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Anastasija će biti tu za moj rođendan, a ja ću ga proslaviti tako što ću napokon odmoriti od obaveza- rekla je Ceca i dodala da nakon nastupa u Makedoniji ide na Evropsko prvenstvo.

- Anastasija je zadužena za dresove- rekla je ona kroz osmeh.

Folk pevačica svake godine imam dan pun iznenađenja, a jedno od njih jeste kada se okupe fanovi ispred njene vile kako bi joj upriličili trenutke za pamćenje.

Tako su joj pre tri godine na kućnu adresu poslali “kutiju iznenađenja” u kojoj je bio zlatni pehar sa brojem 48, kao i Cecine fotografije na kojima je sa malim Željkom.

“Srećan rođendan najdraža naša, volimo te najviše na svetu”, pisalo je na čestitki.

Autor: Milica Krasić