AKTUELNO

Nikad viđene fotografije!

Elektra Elite otkako se pojavila u šozbiznisu lik svoje dece krije kao zmija noge uprkos tome što ih često spominje u intervjuima. Transrodna pevačica sinoć je prvi put viđena sa ćerkom Divom dok su sedele u jednom beogradskom restoranu u društvu nekoliko prijatelja. Njihovo prisustvo izazvalo je veliku pažnju te su pogledi drugih gostiju bili usmereni ka njima što nije ni čudo jer je Diva izrasla u pravu lepoticu.

Elektra je odlučila da maksimalno uživa u Beogradu i nije želela da sebe i svoju porodicu uskrati tog užitka. Tek što se vratila iz Sarajeva ćerku je sačekala na aerodromu koja je doputovala iz Švajcarske kako bi nekoliko dana provela u srpskoj prestonici. Diva ima 22 godine, studira medicinu u Cirihu i važi za dobru i vaspitanu devojku, što svi mogu zaključiti po njenom ponašanju. One su se sa prijateljima maksimalno opustile, a pevačica nije štedela novac da svima sve obezbedi za stolom - ispričao je naš izvor.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Inače, Elektra dok je bila u srećnom braku da suprugom dobila je dvoje dece Oskara i Divu koja su joj centar sveta. Oni su je maksimalno podržali u odluci da postane transrodna osoba i nimalo se ne stide toga.

Ja ću svojoj deci uvek biti najbolji otac bez obzira na moj fizički izgled. Bez njihove podrške nikada se ne bih usudila na ovaj korak. Dobila sam i podršku bivše supruge i jedna za drugu smo uvek tu, i u dobru i u zlu - jedna je od izjava Elektre Elite koje je ranije dava za medije.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Autor: Milan Mitić