AKTUELNO

Biće tesno!

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima odvilo "Vanredno izbacivanje", te je tako voditeljka Dušica Jakovljević u studiju u gostila bivše učesnice "Elite", Snežanu Kušadasi i Vanju Živić, koje su komentarisali aktuelnosti u rijaliju, dok je voditelj Milan Milošević sa učesnicima razgovarao u Šiša baru i saopštio im da će se odviti vanredno izbacivanje.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Sneža je na samom početku progovorila o Darijanu Radomiroviću, svom bivšem dečku, za kog nije štedela reči, a na to se nadovazala i Vanja, koja je bez dlake na jeziku otkrila šta zaista misli o njemu.

Milan je ušao među učesnike "Elite" u Belu kuću, te im je tom prilikom saopštio da se svi spakuju, jer će neko od njih napustiti rijaliti.

Nakon ovog Milanovog obaveštenja, Anita Stanojlović počela je da plače, te ju je njen dečko Anđelo Ranković sve vreme tešio, a mnogi zapravo misle da je po sredi strah od napuštanja "Elite".

S druge strane, dok je Anita plakala, Miona Jovanović posvađala se sa Nenadom Aleksićem Ša u garderoberu, a njihova svađa ticala se upravo napuštanja rijalitija i odlaska u spoljni svet.

Kod Milana u Šiša bar prva je pristigla Aneli Ahmić, koja je progovorila o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, svojoj trudnoći, otkrila je sve detalje s pregleda kod lekara na kom je bila juče, te je i priznala da li će roditi dete.

Odmah nakon nje, u Šiša bar stigao je i Janjuš, koji je progovorio o Anelinoj trudnoći i svojim osećanjima, a ovom prilikom žestoko je opleo po svojoj bivšoj devojci Maji Marinković, ali i bivšoj prijateljici Mileni Kačavendi.

Oglasio se gong, koji je znak da je napravljen presek, te je Milan ponovo ušao u Belu kuću kako bi saopštio ko napušta "Elitu". Naime, on je podigao Lejdi Di, Luku Majčicu, Jelenu Ilić Marinković, Nemanju Gačića i Danku Grujić, kojima je u tom momentu bio najugroženiji opstanak. No, međutim, Milan je ubrzo i otkrio da Danka napušta Belu kuću, te je imala svega nekoliko minuta da se pozdravi sa svim svojim cimerima.

Danka je stigla u studio kod Dušice , te je u razgovoru sa njom otkrila da ju je najviše razočarao Anđelo, a šta je rekla kada je reč o odnosu Aneli i Janjuša, saznajte detaljnije u nastavku:

Kako je to bilo sve za ovo veče i emisiju "Vanredno izbacivanje", došao je red i na emisiju "Nominacije". Voditeljka Ivana Šopić na samom početku dala je reč Kačavendi, kako bi iznela svoje mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić, ovonedeljnim potrčcima. Milena je ovom prilikom sasula Kulićevoj sve u lice, dok je svojim izlaganjem o Zoli, sve potpuno šokirala.

Naredna je nominovala Aneli, koja je u svom izlaganju nahvalila Miljanu, dok je otkrila da za Zolu smatra da je isti kao i Janjuš.

Miljanin bivši dečko, Nenad Macanović Bebica, otkrio je tokom svoje nominacije da više ništa ne oseća prema Miljani, tj. da je ravnodušan, ističući da mu je postala nebitna.

Zbog epskog sukoba sa Miljanom, Janjuš je tokom svoje nominacije zauvek završio sa, kako je rekao, Aneli.

Lepi Mića kompletno je izanalizirao odnos Miljane i Zole kroz sezone rijalitija "Zadruga", kao i njih dvoje ponaosob, zbog čega je Miljana u jednom navratu završila u suzama.

Slađa Poršelina tokom svog izlaganja prisetila se veze sa Zolom i izjave da, ukoliko je trudna, da će roditi Zolino dete, ali je dodala da, prema njenom mišljenju, Čolić ima loše navike.

Ono što je mnoge šokiralo jeste izlaganje Stefani Grujić, nacija je čekala da čuje šta će ona reći, a ona je otkrila da gaji simpatije prema Čoliću, čime je narušila njenu veliku ljubav sa Munjezom.

Ahmićeva je naglo napustila emisiju jer se osećala loše, a nju je tešila Poršelina.

Miljana nije mogla da suzbije emocije i da ne zaplače dok je njen bivši dečko, Darijan, govorio, ističući da plače zbog toga što nije mogla da mu se prepusti.

Maja nije mogla da miruje, te je tom prilikom prišla Stanislavu Krofaku, svom bivšem dečku i sve vreme ga ispitivala o drugim devojkama, te je u nekoliko navrata čak i samu sebe uveravala da je Krofak i dalje voli.

Ivan Marinković ustao je kako bi izneo svoju nominaciju, te je tokom iste priznao da je bio najgori otac prema njihovom zajedničkom detetu Željku, ali i da, takođe, Miljana nema empatije.

Došao je red i na to da voditeljka saopšti ko će se večeras boriti za opstanak u "Eliti", a Miljana je dobila najviše glasova svojih cimera. S druge strane, Odabrani su nominovali Žanu Omniu i Mionu, dok je publika najmanje poverenja ukazala Gačiću.

DEFINITIVNO SE DEŠAVANJA U RIJALITIJU TEK ZAHUKTAVAJU, NEKA SU ČAK I RASKRINKANA, A KO ĆE VEČERAS U EMISIJI "IZBACIVANJE" NAPUSTITI "ELITU", ZAVISI SAMO OD VAS! GLASAJTE ZA SVOJE FAVORITE, A NAJSVEŽIJE VESTI IZ RIJALITIJA PRATITE NA PORTALU PINK.RS I OSTANITE UZ TV PINK!

Autor: Nikola Žugić