AKTUELNO

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima odvilo još jedno izdanje emisije "Vanredno izbacivanje" u kojoj je "Elitu" napustila Danka Grujić odlukom glasova publike.

Naime, voditelj Milan Milošević saopštio je učesnicima "Elite" i milionima gledalaca da je publika najmanje poverenja ukazala Danki Grujić, te je ekipa portala Pink.rs odmah stupila u kontakt sa njom, kako bi sumirala utiske iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta se pričalo o tvojoj vezi sa Viktorom Troickim, a ti si malo toga zapravo rekla, te nas zanima, kako ste se upoznali, kako vam je veza funkcionisala i zbog čega ste raskinuli?

Što se tiče veze sa Viktorom, nisam želela da pričam o tome jer je to bilo pre osam godina ,dakle davno prošlo vreme...Nisam želela da pričam o tome da ne bude da sam to koristila zarad popularnosti, već sam želela da uđem kao Danka i budem svoja. Upoznali smo se u Kraljevu 2015. god kada je bio Dejvis kup preko prijatelja. Razmenili kontakte i tako je sve krenulo, sasvim spontano. Nije trajalo dugo oko dva, tri meseca. On je morao za Ameriku, ja sam ostala ovde i tako smo prekinuli kontakt. Posle nekog vremena, ja sam se pomirila sa bivšim momkom i to je bilo sve. Očigledno je da sam volela nekog drugog. Zato nisam ni pričala o tome, nisam davala previše na značaju toj priči, jer kao što rekoh davno je to bilo.

Foto: Neda Miletić

Takođe, često si ulazila u sukobe sa Anitom i Anđelom, kakvo je tvoje mišljenje o njima dvoma kao paru, ali i ponaosob?

Kada je reč o Aniti i Anđelu, bila sam uz Anitu kada je prolazila kroz težak period bilo mi je žao, a onda se ona odjednom promenila kada je Anđelo ušao. Distancirala se od mene, ponašala se drugačije prema meni, iako sam ja bila u okej odnosima i sa njom i sa njim. Razumela sam i zašto, Anita je ljubomorna čak i na njegovu senku, ali smatram da sam ja neko ko je muškarce uvek držao na distanci i nije me iskreno niko zanimao. Kada sam ja imala sukob sa Mionom ona je počela da provocira dobacuje, mene je to nerviralo, ali sam kulirala sve dok nije počela da ponižava i vređa, ja joj naravno nisam ostala dužna. Anđelo je odmah krenuo da skače da je brani, vređao me i pretio ničim izazvan i tako je to krenulo. Ne razmišljam o njima iskreno, ne mislim im ništa loše, samo takve ljude ne želim u svom okruženju. Mislim da je Anđelo najveći folirant i ovo sve glumi zarad višeg cilja, nije iskren u ovome i sve mu je plan. Oboje su pokazali ko su i kakvi su, kada su me ponižavali i vređali, a kada sam im govorila istinu o njima to ih je bolelo i onda bi okrenuli priču i govorili kako mi njih vređamo i kako već izvrću reči i ostalo. Ne mislim ništa lepo o njima.

Foto: Pink.rs

Ono u šta su mnogi sumnjali, jesu tvoje namere prema Ša. Naime, pričalo se da gajiš određene simpatije prema njemu, da li si na početku gajila simpatije, pa si promenila mišljenje ili pak, nisi nikada?

Što se tiče Sa, moj stav što se tiče muškaraca bio je jasan od samog početka. Što sam i dokazala, tako što nisam ulazila ni u kakve odnose. Imala sam dugu vezu i zaista nisam razmišljala u tom pravcu kada su ljubavni odnosi u pitanju, bitno mi je bilo da se oporavim. Svakako niko od njih nikada ne bi imao šanse kod mene. Ja težim ka nekim lepim stvarima. Ono što sam tamo videla, nimalo mi se nije dopadalo. I takvi muškarci ne mogu biti čak ni u mom društvu. Tako da su to budalaštine.

U koga si se najviše razočarala, kada je reč o tvojim bivšim cimerima iz "Elite"?

Mnogi su me razočarali. Jako loši ljudi, bez stava, bez karaktera spremni na sve. Iskreno jedva sam čekala da izađem, mnoge nisam mogla gledati više, a ni slušati .

Kakvo je tvoje mišljenje o vezi Mione i Ša, a kakvo o odnosu Aneli i Janjuša i celoj ovoj priči oko Aneline trudnoće?

Miona i Ša i tu sam jasna od početka. Miona igra igru i koristi njega do kraja, kao odskočnu dasku kada je njena karijera u pitanju. Mislim da je on dobar momak, ali da je slepo zaljubljen i da ne vidi neke stvari. Devojka koja voli, ne ponaša se kao što se ona ponaša prema njemu. Mislim da će ga ostaviti čim bude ostvarila svoje ciljeve. Janjuš voli Aneli, mislim da nikog nije voleo tako. Ja ga razumem jer on nije isti od kada je izgubio brata. Mislim da mu je jako teško zbog svega. Svašta ga je snašlo. Ona je totalno pogubljena i ona je doživela svašta nešto loše. Mislim da će biti drugačije kada izađu i popričaju o svemu. Imaju preveliki pritisak sa svih strana. Nije im lako iskreno. Nadam se da će to biti okej. Mislim da njihova ljubav može opstati kada budu napolju.

Foto: Pink.rs

Na šta si ponosna kada je reč o tvom učešću u "Eliti" i šta smatraš da je narod zavoleo kod tebe i zbog čega si ti drugačija od ostalih?

Ponosna sam što sam pokazala da sam drugačija, narod me je zavoleo zato što sam draga umiljata i iskrena. To je bar ono što sam od njih čula, jako me hvale i podržavaju. Nisam osramotila svoju porodicu i izašla sam čistog obraza, kao gospođa. To mi je iskreno najvažnije od svega.

Autor: Nikola Žugić