AKTUELNO

Ovo niste znali!

Bivša članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi, važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni.

Ivana neretko na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke sa egzotičnih destinacija, a sada je konačno otkrila "odakle joj pare", kada se godinama ne bavi pevanjem i nigde ne nastupa.

"Radim razne vrste reklama na Instagramu, tako da je to ono sada čime se bavim. Radila sam i dugi niz godina od svoje 14 godine tako da sada mogu da budem i u penziji, valjda sam i zaslužila", rekla je Ivana Telegrafu i otkrila da li se od tog posla može dobro zaraditi:

Foto: Instagram.com/sindi_models

"Može, ako dobro radite to što radite i taj posao dobro obavljate, onda vas angažuju razne kuće. Nećemo o ciframa sada".

Foto: Instagram.com/sindi_models

Sindi ističe da njen izabranik mora da radi, a da su skroz batalili izlaske i alkohol.

- On mora da radi, šta će čovek, pa on nije počeo na vreme. Nema više, dosta je izlazaka - otkrila je kroz smeh i istakla da više ne pije alkohol, a da je nekada dok je konzumirala znala čak i da se pobije kad pretera.

- Uglavnom je to prošlo kada sam bila tinejdžerka, a posle toga sam postala ozbiljna žena. Zavisi kako kad, kad malo popijem onda sam vesela, kad puno popijem onda sam volela da se pobijem - rekla je pevačica svojevremeno za "Telegraf".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Milan Mitić