AKTUELNO

U okviru emisije "Premijera Vikend - Specijal" i rubrike "Rijaliti rešetanje", Joca novinar posetio je rodni grad Marka Janjuševića Janjuša - Prijepolje!

Joca novinar porazgovarao je sa stanovnicima Prijepolja o učešću Marka Janjuševića Janjuša u "Eliti", trudnoći Aneli Ahmić, ali i o tragičnoj situaciji koja je zadesila njegovu porodicu - samoubistvo njegovog brata Mihaila Janjuševića.

- Oni su sada u žalosti, tako da...Bili smo svi utučeni, malo je mesto Prijepolje...To je njegov problem, mi smo takvi, pored supruge mi uvek imamo švalerku - rekao je meštanin, a onda je jedna komšinica izjavila:

Mogu da kažem sve pohvale, za mene je dobar komšija i dobar drug, šaljivdžija, ima smisao za humor...Nisam bila baš za to, ima veliku ćerkicu, ali eto, desilo se, od Boga je. Mislim da oni (Aneli i Janjuš) neće opstati. I Boris njegov brat je legenda, volim ga. Sve pohvale za njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Joca se ovom prilikom našao sa Janjuševim najboljim drugom i pevačem Atkom Kahrovićem, koji je progovorio o svim najaktuelnijim temama. Kada je reč o tome da li je Janjuš isti privatno kao i u rijalitiju, Atko je rekao:

Desio se nemio događaj u njihovoj familiji, tako da nisam ni išao da pevam. Dogovarali smo se, bila je njegova želja da mu pevam na rođendan...On je dobar momak, kao što svi kažu da je kralj, to je tako. Mašu mu svi, zaustavljaju ga, slikaju se s njim. Komplet je familija dobra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kahrović je otkrio kako su on i ostali saznali za tragediju koja je potresla ceo region.

Još uvek smo svi u šoku, ja na primer kao njegov drug, a možete misliti kako je njegovoj familiji. Šta ćeš, Božija volja, život mora dalje. Oni sada teško i da će dati neki intervju, burazer posebno, svi su još u velikom šoku.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, otkrio je i kako gleda na Janjuševo ovogodišnje učešće u "Eliti".

Moja majka više prati, ona gleda to, pratim i ja usput. Mislim da je on zaslužio pobedu posle toliko godina, da donese pobedu u Prijepolje. Ja navijam za njega, a posle njega mi je Ša (smeh). Što se tiče veze, ne mogu ništa da ti kažem, ja sam sa njim drug od detinjstva, ja njega zamišljam sa njegovom ženom, vidim ih uvek zajedno, iako nisu zajedno. To je njihovo, ne bih da ulazim u njegovu vezu, nije mali čovek. Kad se sa mnom druži, nema žena...Bili smo nas dvojica drugari, braća, prijatelji, priđu devojke da se slikaju, a vi novinari bolje znate od mene.

Foto: Pink.rs

Za sam kraj, izneo je svoj sud o Anelinoj trudnoći.

Ne znam šta da ti kažem za trudnoću, ipak sam ja pevač, nisam doktor (smeh). Sad to nisam ispratio, čuo sam, ali nisam ispratio. Ja bih voleo da se njegov brat oženi, taj gubitak je nenadoknadiv, ali će Bog dati neke leoše stvari, treba verovati. Nisam ih u zadnje vreme video, ali moram da odem kod njih na kafu. Ja kod njih ulazim bez kucanja, svi smo bili uz njih kada se ovo desilo, što je normalno...Ja sam izgubio tatu, svi te teše, ali koliko to čovek prima u tom trenutku?! Hvala svima koji su uz čoveka u tim trenucima da ga malo ohrabre...Bilo im je teško, verovatno teško, mislim, kako je meni što je on brat od mog druga, a ne kako je braći i roditeljima. Ne znam za tu trudnoću šta je i kako je, volim decu, deca nisu ništa kriva, a ako nešto ima od toga, neka je sa srećom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu na početku teksta pogledajte detaljnije:

Autor: Nikola Žugić