AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije od 21 čas igra prvi meč na Evropskom prvenstvu, a rival joj je selekcija Engleske.

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, će večeras u dresu naše reprezentacije sa svojim dečkom biznismenom Draganom Stankovićem pratiti meč iz njihove vile u Grockoj, a sada je podelila kako se oseća pred važnu utakmicu:

- Prespremna sam za večeras, i evo je parola: Moćnom rukom vodi, brani, budućnosti srpski rod. Navijamo za naše orlove sa tri prsta tradicionalno i autentično srpski. Prognoziram 2:1 za Srbiju, a i Dragan prognozira isto - rekla je Jovana, a na pitanje da li su ona i Dragan tako složni i kada navijaju, rekla je sledeće:

- Mi smo uvek složni i uvek isto razmišljamo i u svemu se apsolutno podudarmo. Želim da dam jedan savet našim orlovima, a to je da se ne predaju, da ostave srce na terenu, pa i ako izgube bitno je da su se borili, a ja cenim borce i Srbija uvek ceni borce - rekla je Jovana, pa otkrila kakve su joj inače prognoze za Srbiju na EP:

- Želim da verujem da mi možemo da se pozicioniramo, i da iz godine u godinu, iz prvenstva u prvenstvo budemo sve bolji. Sve zavisi šta se momcima u ovom trenutku mota po glavi i koliko će oni biti raspoloženi da igraju. Ako budu igrali u svom elementu napadački, nema nam kraja apsolutno, samo ne smemo da igramo uplašeno i odbrambeno, nego napadački. Mitrović i Tadić da se aktiviraju hitno - rekla je Jovana, pa priznala koji joj je omiljeni fudbaler, a ko je nervira:

- Omiljeni su mi Mitrović, Vlahović i Tadić, a niko me ne nervira - izjavila je Jovana, a na pitanje da li je čula za neku aferu fudbalera, sve je zaintrigirala:

- Znam previše, ali neću sad da im kvarim dan, igraju večeras. Kad se sve završi reći ću. Nisu važne njihove afere, nego je važna njihova igra, a aferu ću da im oprostim ako večeras pobede Engleze sa 2:1 - rekla je Jovana.

Autor: Milica Krasić