AKTUELNO

Preokret!

Voditelj Darko Tanasijević je porazgovarao sa Stanislavom Krofakom koji je progovorio o sukobu sa Nenadom Aleksićem Ša, a potom i priznao da li će se pomiriti sa Majom Marinković.

Šta je to bilo sa tobom i Ša? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko u kući nije uvredio i morao sam na anketi da navedem, normalno je da ću navesti nekoga sa kim sam imao sukobe. Obrazložio sam i zašto. On ustaje i odmah navodi mene, pa na šta to liči. Oni mene ne zanimaju, ali ja sam hteo da izbegavam rasprave sa njim,a ovo juče me baš pogodilo. Ono juče je čista laž, nema pravo da me spominje, ja sam ovde došao da mu začepim usta i u tome sam uspeo. Baš sam bio poludeo. Priča neke stvari koje nemaju veze s vezom - rekao je Stanislav.
Koliko Ša puca sujeta? Da li se zbog te sujete pošto poto drži Mione? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov odnos je smešan, on danas jedno priča, sutra drugo. On je iz nedelje u nedelju drugačiji, ja više ne mogu da povežem to njegovo ponašanje. Mene Miona više ne zanima - rekao je Stanislav.
Što nisi registrovao Mionu kada ti je tokom sukoba postavila pitanje i odbranila Ša - upitao je Darko.
Ja s njom nemam šta da pričam, rekao sam da ne pričam više s njom. Ne znam što se ona meša, nisam je ni registrovao - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao ti je da si jači, ali da je on luđi - rekao je Darko.
Da, baš me nasmejao. Ume da me isprovocira jer priča laži. On tvrdi da sam ja došao zbog nje, a ona mene ne zanima. Ja sam njemu rekao da je on bezbedan jer nikad više neću biti sa njom - rekao je Darko.-
Juče se videlo da je imao iskrenu reakciju, rekao je da mu je pun više. Da li to znači da je sve vreme iskompleksiran? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je, sve vreme ima komplekse. Ja sam uspeo njemu da začepim usta i da me ne spominje u takvom kontekstu. Vidim da ima distancu i da ne govori neke stvari - rekao je Stanislav.
Da li misliš da te Ša ne napda da ne bi došao u situaciju da Miona stane tebe da brani, a ne njega? - upitao je Darko.
To stvarno ne znam. Mene iznervira što on da za pravo sebi da me spominje - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na njihov zaključak da je tvoj cilj ona i da ti je krivo što oni nisu raskinuli? - upitao je Darko.
Ma oni to sve krivo shvataju. Mene uopšte ona ne znaima, niti bih bio sa njom. On meni juče kaže da sam se ja ukanalio, ali on ne zna zašto. Ja ništa nisam zgrešio - rekao je Stanislav.
Kada bi poželeo da vratiš Mionu koliko bi ti vremena trebalo? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to ne zanima, apsolutno ne razmišljam o tome. Kada vidim s kim sa živeo, da osoba dozvoljava neke stvari i da neko upravlja njom, meni je to odvratno. Mene Miona ne zanima, ta osoba me ne zanima, ali ni on. Nek me ostave i ja ću njih. Ja nikome ne ostajem dužan - rekao je Stanislav.
Ko je ispravan u odnosu Janjuša i Aneli. On je na meti mnogih kritika, kako ti gledaš na to? - upitao je Darko,

Foto: TV Pink Printscreen

Na meni je krivica 50, 50. Oni su znali šta rade, ko sam ja da sudim šta je ispravno, a šta nije. Trebali su pre da razmišljaju o tome, ja nisam tu da se mešam. Dete je velika brga, uvek ispašta dete. Ja sam osetljiv na te stvari, sada kada bih pravio dete to mora biti proverena žena sa kojom bih ostao ceo život - rekao je Stanislav.
Jel to Maja? - upitao je Darko

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mi se družimo i to. Ja sam rekao da je ona dobra za prijatelja, ali nešto više ne. Ne može neke stvari da pravi scenu. Ona mi se približila, kad se sunčamo tu je, ali mene to ne zabima. Ona pokušava da me vrati, ja sam joj rekao da me ne zanima. Rekao sam joj da možemo da budemo prijatelji, ako joj odgovara - rekao je Stanislav.
Ona je sigurna da ti želiš da budeš intiman sa njom napolju - rekao je Darko.
Ja sam njoj rekao ako bude normalna sada i mesec dana napolju, onda mogu da razmislim. Miona i Maja nisu isto, Maja je došla sa mnom i rešila stvari - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić