AKTUELNO

Ne zna šta ga je snašlo!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Marko Janjušević Janjuš. On je otkrio da prekida svaki kontakt sa Aneli, te da samo mogu pričati o detetu, boli ga što se druži sa ljudima koji su ih najstrašnije vređali.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše sa čim se boriš sada? Nikako da dođe do razgovora tebe i Aneli? -pitao je Darko.
Nemam ja strahove, borim se sa samim sobom. Nema više sa njom razgovora, doneo sam odluku da možemo samo da pričamo o detetu. Mene Miljana stalno provocira za brata i ona kaže da je dobra osoba, sramota stvarno. Eto sad sa svim tim sa kojima se svađala oni su u klanu protiv mene, kao da ja iz čista mira dolazim i vređam. Njih 12 me naziva monstrumom kao da ja sve radim iz čista mira, ona kao dolazi i sve mi radi iz čista mira. Ja sam u četvrtom stanju ali ne u drugom, šta treba da mi razvaljuje mozak zbog svega toga. Ne bih je više ništa pitao što se nje tiče, pitao bih je šta se desilo kod doktora, naravno da me je interesovalo gde je i drugo bih je pitao da rešimo sve i da se smiri prvenstveno zbog sebe da ne ulazi u bilo kakve rasprave. Tu sam i prihvatam sve to -rekao je Janjuš.
Sinoć ti je baš bilo krivo jer ti svi stavljaju na teret ono što ne mislim? -pitao je Darko.
Mislim da je sve to trebalo da se desi, to je dar od boga posle svega što se desilo, ja govorim da prihvatam a svi govore da sam monstrum i da ne želim to -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona smnatra da ti sve to pričaš zbog naroda kako bi se iščupao iz svega? -pitao je Darko.
Ma druže kakav narod, mnogi me pljuju a ne znaju ni zbog čega, kome ja imam da se pravdam, kao ja sam njoj prišao zbog naroda, ja šta god uradim je zbog naroda. Maja me je najgore pljuvala i onda mi se na bazenu smeje i sad se druži sa ovom, najgore stvari je rekla za Aneli i Situ i onda one sad najbolje. Ko koga tu zajebava -rekao je Janjuš.
Sita joj je rekla da si muvao Ivu Grgurić dok si bio sa njom? -pitao je Janjuš.
Ja sam baš u tom ludilu muvao Ivu Grgurić, samo sam joj rekao da se vidimo na večeri jel to neko muvanje. Ona je samo čekala da nešto napišem da objavi u javnost, tad sam bio sav rasejan i možda sam to rekao u saosećanju njenom. Ona zloupotrebljava trudnoću kako bi ispala žrtva u narodu, svaka normalna osoba koja gleda će videti da je to njena igra -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja