AKTUELNO

Iskreno!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Anita Stanojlović. Ona je progovorila o aferi sa Matorom i njenim prijateljima, smatra da je sve oko svadbe bio dogovor, te se urotila protiv Janjuša smatrajući da ne želi Anelinu bebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Anita, što si se juče unervozila? -pitao je Darko.
Jedva čekam da odem kući ali sam se unervozila jer se ne odvajamo šest meseci i pričali smo šta će biti kad izađemo. Jedino što sam ga juče pitala je da li sam bila previše bezobrazna i da li će mi njegova mama oprostiti jer me stvarno brine šta će njegova mama da kaže jer znam da je mamin sin ali se nadam da nisam uprskala sve. Poštujem mišljenje svoje majke ali znam da je ta veza sa Teodorom bio da nije mogla da ga poremeti, ja ću se truditi prema njoj da budem što bolja -rekla je Anita.
Šta se dešava sa Matorom, koja je neka teorija koja najviše pije vodu? -pitao je Darko.
Mene to iskreno više ne zanima, ali baš pričam da Mićom kako su rekli da je sve organizovano i ja verujem mojoj majci da je bio neki dogovor oko svadbe, u tom trenutku mi nije bilo čudno ali sad kad se vraćam ima mi neke logike da je tu nešto smrdelo. I to što se videla sa matičarkom ranije nekako razmišljam šta ima da se gleda sa njom pre opštine ali videćemo kad izađemo. Što se tiče toga oni će nastaviti da se druže posle svega ovoga, to je sve priča za narod, ona mora sad da je urniše zbog para ali će one sve to rešiti. Mi smo zvali Erminu jer se naljutila što nije kuma i da bi bile dobre i ne bi pričala informacije mi smo je pozvali za kumstvo, vidiš da je sve kod njih proračunato i iz straha nekog -dodala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo ti je mišljenje o Janjušu i situacije sa Aneli? -pitao je Darko.
Katastrofa, ja sam joj rekla da će ona završiti kao Maja, on ne zna kako da se isčupa mislim da ne želi to dete i onda smo svi mi foliranti koji govorimo istinu -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja