AKTUELNO

Folk zvezda godinama živi u prestižnom naselju Bežanijska kosa gde su mu prve komšije Lepa Brena i Saša Popović

Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja u braku su preko 40 godina u kom su dobili dvoje dece Natašu i Igora. Iako su na našoj estradi "u trendu" razvodi, Keba i Olja već više od četiri decenije tome uspešno odolevaju, a svoju ljubav ljubomorno čuvaju daleko od očiju javnosti u svom luksuznom porodičnom domu na Bežanijskoj kosi.

Foto: DEJAN MILIĆEVIĆ

Kada kročite u njihovo dvorište, dovoljan je samo jedan pogled da zaboravite gradsku gužvu i vrevu. Iako su blizu srca prestonice, na Bežanijskoj kosi uspeli su da naprave svoju porodičnu oazu i da ne dozvole da im niko upropasti mir.

Foto: DEJAN MILIĆEVIĆ

Foto: DEJAN MILIĆEVIĆ

Iako su, zbog posla kojim se Keba bavi, u pojedinim trenucima prošli kroz golgotu od strane javnosti, porodični mir niko nije uspeo da im naruši, a kada kroče u svoje luksuzno zdanje, sve zaborave.

Oljin i Kebin dom odiše pre svega toploinom. U najvećem delu prostorija korišćen je stilski namšetaj. U središnjem delu dnevnog boravka nalazi se veliki zidani kamin, a svuda se mogu vidite umetničke slike, raskošna ogledala i vitrine sa porcelanom.

Foto: Dejan Milićević

Bračni par Kojić tokom proleća, leta i rane jeseni najviše vremena provodi u svom dvorištu. Iako imaju baštovana, Olja uživa da se sama bavi uzgojom biljaka i cveća.

U sklopu dvorišta nalazi se raskošni bazen, ali i koliba za odmor koja je sređena poput onih na nekoj planini. Kao i sama vila, i dvorište je sređeno poput bajke pa u određenim delovima možemo videti figure izrađene od betona smeštene među cvećem.

Autor: Zorica Lazarević