AKTUELNO

Zlato i nakit ostali tu, da je sete na turbulentni period!

U novom izdanju podkasta ''Na liniji života sa Nemanjom'' gostovala je intrigantna Olivera Ćirković, spisatljica, slikarka i bivša osuđenica i članica međunarodne organizovane kriminalne grupe ''Pink panteri''.

Ona je, između ostalog, u toku intervjua, Vujičiću otkrila i da li je nešto iz mnogobrojnih pljački sačuvala za sebe, te da li postoji sakriveni ćup sa zlatom:

To je tako ljudski da me pitate... To me svi pitaju, i ja bih baš volela da postoji taj neki ćup i da to podelim sa svetom. Ljudi bi se obradovali! Nažalost, ne postoji, rekla je ona pa dodala:

Foto: Printscreen YouTube

Ostavljala sam za sebe dosta toga. Ali sam sve to i gubila u tom turbulentnom periodu, stalno odlaziš u zatvor, vraćaš se, moraš da prodaješ to neki deo nakit! Posle ovoliko bogate karijera, mora da ostane nešto, rekla je Olivera kroz osmeh pa dodala:

Foto: Printscreen YouTube

Ja nekad nađem neko zlato u fioci pa se iznenadim. Pitam se:"Ma da li je ovo neka bižuterija, šta je ovo...'' Odložila ga u neku kesu i smatrala sam ga lošim kvalitetom, nije visoka klasa na kakvu sam tada bila navikla. Sada, kad sam normalac, i to mi je dobro. Pronašla sma skoro i neke balske haljine koji nisam ni znala da imam, a čija cena je iznosila po 20,30 hiljada evra sigurno, zaključila je ona.

Autor: Milan Mitić