AKTUELNO

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić odlučila je da u svoju odbranu priloži dokaze kako bi demantovala navode Ermine Pašović da je ona umešana u veliku zaveru protiv učesnice "Elite" Jovane Tomić Matore, te da je od početka znala šta joj Matorina današnja supruga Anita Stanojlović iza leđa radi s Mateom Car.

Sandra je priložila prepiske u kojima se vidi da je prvi put s Mateom Car stupila u kontakt 2. novembra kada ju je, posle informacija kojima ju je obskrbila Ana Spasojević, upitala da li su njeni navodi istiniti, te da joj da više informacija.

- Matea, je l' istina sve to, majke ti?! Znam da si na vezi sa Spasojevićkom i verujem da ti se svi sad javljaju kao veliki Matorini prijatelji. Samo mi reci šta se dešava, od novinara ne mogu da živim - pitala je Sandra Mateu, nakon čega su se dogovorile da razmene brojeve telefona i dopisivanje nastave na aplikaciji WhatsApp.

Foto: Pink.rs

- Meni se Matora javila, kažem ti, da pita je l' to istina šta se priča, i ja sam to porekla i nastavila da pišem s Anitom - počela je da objašnjava Matea, na šta je Sandra pitala ko se prvi kome javio posle svadbe.

Anita je meni pisala to jutro, kad je ustala ujutro da je doručkovala, jela, da nije gladna, slala slike kad je išla da se tušira. Ja nisam nikad smela da pišem prva, shvataš? - rekla je Matea, a na Sandrinu konstataciju da zna tačno kad joj je pisala, jer su tad sedele zajedno, Matea je nastavila:

- Snimala je tebe meni, videe je mi je slala sa Balkona, sećaš li se? - pitala je Matea.

Sandra se tada, u prepiskama s Mateom, ičuđavala zbog svega što je Matea s Anitom radila Matoroj iza leđa.

Znam, ali meni ni na kraj pameti. Još ja nju dva dana pred svadbu, same smo bile, pitam:"Zašto si na lajvu stalno", kaže:"Ne znam, volim to". Rekoh:"Udaješ se za dva dana, druže, na moru smo, hajmo na plažu", kaže:"Ček, još jedan lajv". Uopšte nisam povezala da je to-to, još kao:"Otkud znaš Mateu", ona kaže:"Ma onako, preko Instagrama" - pisala je Sandra, na šta je Matea potvrdila:"Snimala se zbog mene".

Tu treba da se opereš, ja idem da te perem posle, odnosno da spasim Matoru i Ša, ako uspem, od k*rvi. Šta seb ,bre, pravdaš, koga boli k*rac, nisi se ti udavala i bila zauzeta - poručila joj je Sandra.

Video: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević