AKTUELNO

Novi dokazi Sandre Rešić!

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Sandra Rešić priložila nam je prepiske s Mateom Car, u kojima piše da je Ana Spasojević, bivša učesnica rijalitija, plasirala u javnost prepiske Anite Stanojlović i Matee, o čemu mesecima unazad bruji Balkan.

Ja sam bukvalno Ani Spasojević dala zeleno svetlo za prepiske s Anitom, za izaći u javnost. I dan pre nego ću se naći s tobom, zvala me da mi kuka o bivšem momku, sad odjednom ona mene briše sa TikToka, sa Instagrama - napisala je Matea.

Foto: Pink.rs

U "Eliti" se nedeljama unazad pominje i Jully Pandora, administatorka jedne Instagram fan-stranice. Sandru je interesovalo odakle ona, administratorka, zna za prepiske Anite i Matee, pa joj je Matea objasnila:

Rekla sam ti to još kad smo se videle, Jully je prva osoba koja je sve to znala, Jully i ja smo bile u kontaktu još pre ičega. Ona je bila jedina osoba koja je u početku znala za mene i Anitu. Ona je bila tu da mi kaže:"Ti ćeš se zaljubiti, ona se zaljubila" i stvarno nikom nije rekla. Ona je samo Lejdi Di rekla pre ulaska da postoje Anitini dokazi da je imala prevaru i da, ako je Anita napada, da se s time odbrani. Ja sam joj poslala prepiske, ona je bila jedina i prva koja je znala, s tim da ja nisam tada poznavala nikoga.

Video: Pink.rs

Sandri je bilo važno da se zna da ništa od nje nije krenulo, niti da je ona bila upućena u Anitinu preljubu, što je i Matea potvrdila.

- Imam dokaze kad sam napisala Ani Spasojević prvu poruku, kada sam tebi napisala prvu poruku, tako da... - napisala je Sandra, što je Matea potvrdila:

Ja isto imam tvoju prvu poruku, tako da nisi mogla da znaš. Ja nisam nikome poslala sem Jully i Mini Vrbaški, dalje me ne zanima ništa. Ništa nakon toga nije moja krivica - rekla je Matea.

Video: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević