AKTUELNO

Sve isplivava na videlo!

Ermina Pašović, bivša zadrugarka, je tokom suočavanja na TV Pink sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom, iznela optužbe na račun Sandre Rešić, navodeći da je pevačica i bivša zadrugarka znala za celu priču oko dopisivanja Anite Stanojlović i Matee Car, s obzirom na to da je u jednom lajvu dan pred svadbu pozdravljala.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN; PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

S druge strane, Ermina je navodila da, uz priložene prepiske, je Sandra htela da kod Đedovića "namesti" nju i adminku jedne fan grupe, no, međutim, sad su procurili novi dokazi koji govore u prilog tome da je Sandra govorila istinu da nije znala za Anitinu aferu s Mateom sve do novembra meseca, kada je sve i saznala od Ane Spasojević i stupila s Hrvaticom u kontakt.

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed glasovne poruke koju je Ana Spasojević uputila Sandri 2. novembra, kada je Rešićeva upitala za celokupnu situaciju, koju vam prenosimo u celosti:

Nemam pojma, ja imam sve, sve će to da se reši vrlo brzo. Sa Mateom se dopisivala. Matea je bila kod mene u Jagodini, sve mi je pokazala, sve sam videla, sve je istina. Užas. Nisam očekivala to od Anite, mislila sam da se unormalila. Sad sam na vezi sa Mateom, gostovaće ona vrlo brzo.

Nakon Sandrinih poruka u kojima joj je jasno stavila do znanja da nema nameru da rešava celu situaciju, već da samo bude upućena u celokupnu priču, Ana joj je snimila još glasovnih poruka, u kojima je rekla sledeće:

Foto: PINK.RS/PINK.RS/S. ZINDOVIĆ

Neću da ja rešavam, boli i mene ku**c, ali mene isto smaraju i pitaju, zato što je ovo užas, samo da vidim gde je to. I slobodno možeš nekad normalno i fino da se javiš, a ne ovako nadrkano, nismo zaratile, koliko znam, dobre smo. Šaljem ti... Evo ti i snimak i dokaz gde je Anitin broj.

Posle ove glasovne, Ana joj je poslala prepiske, što možete videti u video-prilogu ispod, nakon čega joj je ponovo snimila glasovnu poruku:

Reci mi šta da napišem sada u čestitci kada budem slala, ja neću da ćutim o ovome, ja sam Matorin drug, neću da nabijam i ja njoj rogove, a opet ne znam šta da kažem i da joj napišem, aj reci mi šta da napišem.

Sve ovo pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Video: Privatna arhiva

Takođe, Sandra se javila Ani Spasojević 11. novembra, kada se Matea suočila sa sa Đedovićem i Matorom, te joj uputila glasovnu poruku:

Večito se pljuvalo po meni, od MC Aleks i do svega, večito ja prvo budem krivac, pa posle onda kao: "Jao, izvini", više od toga mi je muka. Sve ima svoju granicu, hvala joj na izvinjenju, verujem da je poneo momenat, ali kako mene ne ponese momenat da ispljujem nekoga i posle kao: "Izvini"?! Koga boli ku**c na kraju...Kakva je to priča da si ti iznela da te je Matea muvala, htela da vodi na ručak i sve ostalo.

Ana se nadovezala na ovu poruku i rekla:

U pravu si, nije to prvi put ni meni, i mene je pljunula zbog MC Aleks, pa mi se posle izvinjavala da joj niko nikada ne bi oprostio da ga pljune u facu, ja sam joj to oprostila. Nije u redu prema nama, ali mogu da razumem, jer nije želela da veruje u to, svet joj se srušio, lagala je osoba za koju je mislila da je voli najviše na svetu. Naravno da nije u redu, a za Mateu, pisala je ona meni pre Anite, pre nego što se saznalo za Anitu da joj se sviđam i da me vodi na večeru. Ništa ja to nisam ozbiljno shvatala, niti ja znam da li je bila ozbiljna ili se sprdala. Ja Mateu znam sa tiktoka

Sve ovo pogledajte u video-prilogu u nastavku:

Video: Privatna arhiva

Autor: Nikola Žugić