AKTUELNO

Stanje u Beloj kući se zahuhtava pred sam kraj takmičenja!

U toku sinoćnje večeri u 'Eliti' je održana još jedna specijalna emisija sa Dušicom Jakovljević u kojoj je ekskluzivno gostovala pevačica Sandra Rešić nakon velikog skandala koji je zadesio sa Jovanom Tomić Matorom a tiče se njenog druženja sa Anitom ljubavnicom Mateom Car. Ona je u studiju iznela svoju stranu priče i dokaze kojim potkrepljuje tvrdnje da ona nije ništa kriva, te se sukobila sa Matorom i Đedovićem u Šiša baru gde im je sasula u lice sve što joj je na duši. Nakon toga je počela emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčka' sa Milanom Milošević u kojoj su na videlo izašle sve intrigantne teme koje su obeležile nedelju iza nas.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Sandra Rešić bila je gost kod Dušice Jakovljević, te je progovorila o odnosu sa Mateom Car. Naime Sandra je otkrila da će tužiti Erminu i Mateu zbog lažnih prepiski i snimanja razgovora, a potom progovorila o svadbi Anite Tomić i Matore.

Dušice hoću da me predstaviš kao master mind rijalitija koja je smislila ovu igru. Ja sam smislila ceo plan. Ja sam bolja od Agate Kristi - rekla je Sandra Rešić.
Šta se desilo? Prvo si bila najodaniji prijatelj svima i onda odjednom dođosmo do Elite 7 - rekla je Dušica.
Koliko čujemo u poslednjih par nedelja izgleda da nikome nisam bila prijatelj. Ja sam Đedoviću rekla da ne treba da ulati u ovu sezonu zbog svoje psihe. Mi smo preživeli Matorinu tu glamoroznu svadbu. Želim ovo da čuje i Anitina mama koja me toliko ne voli. Dešavaju se stvari sa kojima mi nismo upoznati. Ja i dalje mislim da je to žurka, međutim ono svadba. Ja tada po prvi put upoznajem Anitu, na njihovoj svadbi. Ja sam mesecima slušala laži o sebi i dezinformacije. Kako je kome odgovaralo da prenese, da se čuje, ja sam sve to gledala kao budalaštinu. Međutim poslednjih par nedelja počinje da sve gori, ja se budim iz zimskog sna. Kreće hajka na mene, čak saznajem i o sebi da sam gej. Ja bih volela da jesam, ali nisam nažalost. Jedino što je pravo na meni su silikoni, ako neka žena želi da pipne može - rekla je Sandra.

Sandra je otkrila kada je stupila u kontakt sa Mateom Car, a potom i progovorila o Aniti Tomić.

Ja sam znala da je Matea deo Anitine i Matorine podrške, ja sam mahnula i rekla ćao. Meni je to Anita prenela kao da me pozdravlja neko nebitan - rekla je Sandra. Tu se dešava svadba, Anita i u toku svadbe drži lajvove i svi su se veselili. Sutradan smo mi valjda trebali da izađemo, pa valjda nije imalo mesta. Anita je ponovo upalila lajv, valjda čekajući da joj Matea opet komentariše. To je na Instagramu. Ja i Ermina smo se čule pred rođendan Marka, ona je mene pitala da joj napišem čestitiku. Niko ništa ne zna, dolazi Red televizija gostovanje Mine Vrbaški gde sve otkriva. Ja tad ništa ne znam, nisam ni pogledala emisiju. Mene svi zovu i kažu kako komentarišem. Ja ne znam o čemu je reč, ja sve vreme mislim na njihovu emisiju o Amig show. Mina i Ana Spasojević iznose na Red televiziji. Odgovaram novinarima da je to laž, jer mislim da je to nešto staro. Ja sednem i pogledam emisiju i ne mogu da nađem prepiske. Pošaljem Ani Spasojević poruku, ona mi odgovara Anita se dopisivala sa Mateom, veruj mi da je sve istina. Matea je bila kod mene u Jagodini i sve mi je pokazala. Ja ostajem u šoku, rekla sam joj da me ne zanima da se mešam samo želim da vidim prepiske. Međutim meni Ana kaže da ne može sad da nađe ovo ono. Ja odlučim da idem direktno kod Matee i javljam joj se. Pitam je da li je sve istina i da mi kaže šta se to dešava. Ja u tom trenutku gledam Anitu i Matoru koje su u najvećoj ljubavi. Matea meni šalje broj telefona i ona mi kaže da je zovem na WA. Kažem joj da dalje od mene otići neće, htela sam samo da saznam šta se dešava mojoj Matoroj - rekla je Sandra Rešić i dodala:
Ja imam snimke poruka, skrinšotove i sve, a ne da kao oni da seku šta im odgovara. Ja sam nju do suočavanja sa Matorom sve ispitala, do najsitnijih detalja. Htela sam samo da Matora bude srećna i da se nije za*ebala. Meni je Matora rekla da je Anita najpažljvija devojka prema njoj. To je meni lično Matora rekla niko drugi. U tom trenutku Đedović i Matora nemaju blage veze šta se dešava napolju. Ja sam krenula Mateu da ispitujem kakve su pločice bile u kupatilu, sve do detalja da bih videla da li laže. Matea je čak i kontaktirala neku svoju drugaricu koja je bila upućena u sve to. Ja sam išla do toga da mi potvrdi sa koje strane je bila WC šolja. Verovala sam do poslednjeg momenta. Matea nažalost govori isstinu i moj jedini cilj je da Matora to sazna, makar kopala nogama i rukama - rekla je Sandra.

Sandra Rešić progovorila je o Matei Car koju je ugostila u stan kod Marka Đedovića, te je priznala da se kaje što je to uradila, ali se nadala da će joj oprostiti jer je uradila sve da spasi Matoru!

Ja sam Matei u prepisci napisala da je moj jedini motiv bilo da Matora sazna istinu. Ja njoj kažem da mi je samo bitno da izvučem Matoru i da spasim Ša od ku*vi. Jer tada nisam ni poznala bivšu od Ša, pričao mi je aposlutno svašta. Ja sam stekla utisak da je ona aždaja koja se pojavila ne znam ni a od kuda. Da je abortirala njegovo dete i da su se zato razveli. Neću da skrećem sa teme. Moje i Mateino dopisivanje prestaje negde polovinom decembra. Matoru je prošao bes i htela je da se pomiri sa Anitom. Matora je velika drugarica kad ne pomaže sad Ša, ali nebitno. Meni je bilo bitno da se njih dve ne pomire, to bi se desilo da Anđelo nije ušao, ja ruku svoju dajem - rekla je Sandra.
Možda bi pobedila ta neka ljubav - rekla je Dušica.
Kada to kažeš dođe mi da izađem iz emisije. Ja dok sam se čula sa Matorinim roditeljima, oni su dali intervju da će njihova vrata zauvek biti zatvorena ako se ona pomiri sa Anitom. To je njena mama meni rekla. Ona je napravila svadbu, bila je srećna i nama je to dozvoljeno. U svom tom žaru, ja pravim grešku jednu jedinu, Anita je trebala da gostuje u Elitu, ja sam nju dovela u Đedovićev stan na par sati da prespava i odvezla je u autobus. Ja da sam je dovela kući, Cica bi me ubila. Ja sam razmišljala da Đedović neće to da mi zameri jer sam spasila našu zajedničku drugaricu. Ja sam pogrešila i ima da snosim svoje posledice. Svako je živeo bez svakog - rekla je Sandra.
Ja sam i dan danas bez obzira što Đedović mene pljuje na sva usta, ja ništa nikad nisam rekla. On je težak i zaje*an čovek. Žao mi je njegove sumnje u mene da bih igrala rijaliti sa njm. Ja koja ne primam honorar i nemam blage veze sa celom pričom, ja da igram rijaliti. Da li će to da mi oprosti ili neće, ja ne znam. Žao mi je što posle svega što smo on i ja prošli dobrog, lošeg, smeha, suza, tuge, bola, a on mnogo dobro zna šta smo prošli. Da li je moguće da on poveruje da bih ja njega namestila? Na kraju će se ispostaviti da sam se ja švalerisala sa Anitom. Dokaza imam pregršt - rekla je Sandra.

Drvo mudrosti pozvalo je Matoru i Marka Đedovića kako bi im saopštilo da će se suočiti sa nekim u Šiša baru.

Kako ste? - upitalo je Drvo.
Umorno sam, slušam ove ideologe i ove budalaštine. Upalili su se toliko, ne mogu da slušam budalaštine i njakanje. Volim da čujem nešto novo - rekao je Đedović.
Pozvao sam vam da vam kažem da odete u Šiša bar - reklo je Drvo.

Marko Đedović i Jovana Tomić Matora ušetali su u Šiša bar, te su tom prilikom ugledali Sandru Rešić i odmah su počeli sa raspravom.

Šta ste radili ovo - pitala je Đedović.
Ništa, ja bar ništa... Nemam nikakve veze sa imenima koji se ovde pominju. Ja saznajem da je tebe Anita prevarila krajem oktobra kada su Mina i Ana Spasojević dobile dozvolu od Matee da izađu javno i pošalju prepiske. Matea je mnogo ranije, od avgusta, pokušavala da uđe u rijaliti, da dođe do brojeva telefona i ostalo. Lejdi Di je videla prepiske, to je Jully objavila, ne znala, videla. Mene je Pink.rs zvao kada su gostovale Ana i Mina, ja dajem intervju da to nije istina, kao glupak, ja nemam pojma. Drugog novembra, dva meseca nakon vašeg ulaska, pogledam emisije i pošaljem poruke Ani Spasojević, ona mi pošalje: "Sa Mateom, bila je kod mene u Jagodini, sve je istina..."
Drugog novembra sam poslala Matei poruku da mi pošalje prepisku. Ja sam prva kontaktirala Mateu da mi ih pošalje lično i da saznam kolika je istina da je Anita prevarila. Znale su samo Jully i Matea koja joj je to rekla. Moja najveća greška i ja sve vreme govorim da niko od nas nije znao, da niko nije znao, dok Mina i Ana nisu iznele to na RED TV. Moja najveća greška koju pravim, da bi Matea došla i iznela ovde istinu što je pustim da ostane na par sati, ne na par dana, nego par sati... Ne postoji ta prepiska da sam dala adresu - rekla je Sandra.

Jovana Tomić Matora došla je besna u Odabrane, te je prenela Ivanu Marinkoviću i Bojani Pavlović ceo razgovor sa Sandrom Rešić.

Mene Lejdi Di sve vreme laže, kaže da je Jully objavila da je Lejdi videla prepisku... Rekla je da je izbacila pin, a ne adresu, onda je rekla kako Ermina pljuje Marka po lajvovima, onda se ona vratila i rekla da Anita nije bila tipovana i da Marko ništa nije znao. Ja verujem da Marko nije znao. Oni su toliko ostrašćeni da bi voleli da sam ja tipovala Anitu - rekla je Matora.
Ovo za Lejdi i Jully, nije mi jasno - rekao je Marinković.
Ta Jully je znala sve s Mateom prva, pre nego što je Lejdi ušla u rijaliti, Jully joj je pokazala prepiske. Znala je priču da me Anita vara sa Mateom, a Lejdi je rekla informaciju. Ovo što ja proživljavam u mom mozgu, vi ne znate šta se meni dešava, priča totalno drugačija od Ermine. Rekla je da je htela da mi pomogne, da je zato kontaktirala nju - rekla je Matora.
Da li si ti znala koliko je to blisko između Anite i Matee, da li shvataš da je to trajalo - pitao je Ivan.

Sandra Rešić sumirala je svoje utiske nakon suočavanja sa Markom Đedovićem i Matorom. Sandra je otkrila da se čula sa Tamarom, Matorinom kumom, te da ona Tomićevu ne može da vidi očima.

Sandra kako si? - upitala je Dušica.
Dobro, nisam zaplakala nijedne sekunde. Dobila sam informaciju da je Ermina objavila moj broj telefona javno. Ja sam verovala da je ona samo igračka u ovoj situaciji. Ja nisam htela da je tužim, ali ovo sada što je uradila je mnogo gore od svega što su meni nepoznati ljudi uradila. Debelo ću da te tužim za ovo - rekla je Sandra.
Kako se osećaš nakon ovog razgovora? - upitala je Dušica.
Nisam imala dovoljno vremena. Marko mi deluje ljuto, ja nisam imala želju da se vidim sa Matorom već samo sa njim, ja njoj nemam šta da se pravdam. Zatekla me ova činjenica za objavljivanje broja telefona, ja ću broj telefona vrlo lako da promenim. Evo sada mi već zvoni telefon, nepoznati broj. Hvala ti Ermina vidimo se na sudu. Ona da je bila malo pametnija trebala je da mi se javi da joj pokažem kakve je Matea pisala poruke o njoj, a to nisu ni malo bezazlene poruke. To nisam objavila, možda će biti, ali i neće nema potrebe. Ovo sve na dalje me ne zanima - rekla je Sandra.

Jovana Tomić Matora sela je u dvorište sa Bojanom Pavlović, te je tom prilikom oplela po Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću.

Anđelo priča umesto nje, naravno da ću da se svađam s njim
Zato što je ona nestabilna, ona je bolesnica. Čim nije po njenom, sve si videla. Mnogo je teže dokazati istinu, nego laž, laž mora da bude jača od istine - rekla je Bojana.
Rekla mi je da sam lagala za susret kod rolo vrata, što bih lagala takvu stvar, kaže da nije manipulisala, da to nije poslala glasovnu poruku. Ja sada, ako me pitaš, ne verujem. Meni niko nije preči od Hranislava i Anke i Dunje, ne lažem kada kažem, nikome ne verujem - rekla je Matora.
Imaš pravo posle svega što ti se desilo, je l' si normalna?! Nervira me što povezuju sa emocijom - rekla je Bojana.

Lejdi Di prišla je Jovani Tomić Matoroj u nadi da će porazgovarati, no, međutim, nije očekivala da će je oduvati.

Neću da pričam ništa, reći ću kada krene emisija - rekla je Matora.
Ti misliš da ja imam veze s tim - pitala je Lejdi Di.
Da, žena mi je rekla, ona kaže da si bila upućena u prepiske i da si ih videla - rekla je Matora.
Kunem ti se u svoju Andreu prvi put u životu, ali evo, svaka ti čast posle svega - rekla je Lejdi Di.

Voditelj Milan Milošević upravo je ušetao u Belu kuću i na iznenađenje mnogih učesnika sada je pušten klip intimnog odnosa Maje Marinković i Stanislava Krofaka koji je on toliko negirao.

Takođe Miona Jovanović se sve vreme sladila i smejala, a Ša nije mogao da sakrije sreću jer se konačno dočekao da Stanislav napravi kiks i ispostavi se da ne govori istinu.

Nakon što su učesnici "Elite" imali priliku da vide video snimak intimnog čina Maje Marinković i Stanislava Krofaka, voditelj Milan Milošević podigao je Stanislava, kako bi sa njim porazgovarao.

Nemam ništa da kažem. Ja sam rekao da kada se budemo videli, ne mogu da verujem da se videlo. Zbog svega se osećam poraženo. Bio sam ubeđen da nije snimljeno - rekao je Stanislav.

Stanislav Krofak seo je u dvorište sa Majom Marinkovićem i učesnicima "Elite", te su tom prilikom kroz smeh pričali o ovoj situaciji.

Ja sam tebi rekla da su kamere - rekla je Maja.
Navukla te...Nisi kriva - rekao je Ivan.
Se*s je viđeno i prevaziđeno, ali se pustilo jer si ti lagao - rekla je Jelena.
Nije strašno, hajde, ćuti, nije smak sveta - rekla je Maja.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mioni Jovanović, kako bi prokomentarisala intimni snimak Stanislava Krofaka i Maje Marinković.

Umirala si od smeha, posebno kada je bio oralni - rekao je Milan.
Verovala sam Maji čim je to rekla, šta me briga što je krio, a smejala sam se kada je pevala, jer mi je pala ona pesma na pamet: "Ja, na kolenima sam..." - rekla je Miona.
Ja sam ovde na snimku video deo gde su ustajali i pravili ludim Ivanu i sve ostale, ali nije samo on. Stanislav je ovde prvi put, njemu i da oprostiš, ovo svi isto rade kada pričaju o rijalitiju, a ovamo bi da smuljaju i petljaju nešto. To je klip pre nego što su se posvađali, na klipu se jasno videlo. Da nije bilo svađe i Maja bi bila lažov, i dalje bi lagala i isto tako kao što obnavljaju odnos, meni je to ponižavanje, meni se to ne sviđa. Zar nije logičnije da to njegovo "budemo videli" i za Mionu?! Ja sam lepo rekao, dve godine sam gledao te snimke sa tih kamera. Sada na sve više nema verovanja, videli smo, a onda sada za ovo gospodo (Miona), pravdajte se - rekao je Đedović.

Voditelj Milan Milošević podigao je Milicu Veličković kako bi izabrala potrčke.

Neka ustanu Slađa i Zola, Ivan i Milena, Maja i Janjuš, Stanislav i Miona i Lejdi i Matora - rekla je Milica.
Iskreno ne znam koga bih pre stavila, svi mi se dopadaju. Neka sednu Slađa i Zola, Lejdi i Matora su mi sad pale na pamet kada je Matora došla posle razgovora sa Sandrom. Što se tiče Milene i Ivana to je samo moja fora jer volim da ih vidim zajedno, vidim ih kao razvedeni baba i deda, ali neće ići oni u izolacija. Neka idu Maja i Stanislav jer iz poštovanja Terzi koje ima prema Ša. Ja nisam zlo kao što vi pričate - rekla je Milica.
Mi smo u dobrim drugarskim odnosima, normalno će proći izolacija bez eksplcitnih snimaka - rekla je Maja.
Nećemo se pomiriti - rekao je Stanislav.

Milica Veličković odabrala je Stanislava Krofaka i Maju Marinković za svoje potrčke, a došao je red i na to da odabere omiljenu osobu.

Terza će biti omiljena ličnost - rekla je Milica.

Marko Janjušević Janjuš je progovorio o svom odnosu sa Aneli Ahmić kao i o već ozvaničenoj trudnoći.

Janjuše zašto si dozvolio da je napadaju svi? - upitao je Milan.
Od mene niko neće uspeti da napravi da sam ja nju ostavio, da ja dopuštam da nju neko vređa - rekao je Janjuš.
Jel ti braniš nju nekada? - upitao je Milan.
Kad bude bila sa mnom, kad bude mene slušala onda ću je braniti. Ona koristi ovo stanje i folira se - rekao je Janjuš.

Voditelj Milan Milošević nastavio je razgovor sa Markom Janjuševićem Janjušem o odnosu sa Aneli Ahmić, koja je trudna, tj. koja nosi njegovo dete.

Kako je moguće kada je vaš odnos trebao da procveta - rekao je Milan.
Generalno je isti odnos, čak je i gori. Ne zanima me osoba, ovo što mi je napravila poslednjih 10 dana je kataklizma - rekao je Janjuš.
Ti umesto da kažeš da te zanima da šta će biti sa detetom, ne, on govori: "Ja ću vam pokazati šta se ovde dešava". Treba ženi da pokažeš šta je - rekla je Aneli.
Lično sa njom ne bih imao dete, nikada, kada sam video šta se dešava, video sam i ranije koliko je sati, ali sam pokušavao da sve to ispravim, nije moglo, ali je došlo ono pravo šta sam mislio. Sa mnom si pokušavala da radiš sve ovo, neće ti proći - rekao je Janjuš.

Aneli Ahmić saznala je da je Janjuševa žena Ena tužila, te je rekla da jedva čeka da se suoči sa njom

Moramo da se podsetimo da je Janjuš uneo Enine gaće u rijaltii. On se zakačio na priču, proklizao mu jedan sper*ić, mirio se u određenim trenutcima. On je mislio da ću ja da mu duvam u bulju, ne pada mi napamet. Ova konjina raspala koji mora da se pravda Osmanskom carstvu - rekla je Milena.
Gačić je preneo informaciju Maji da je Ena tužila Aneli - rekao je Milan.
I treba - rekao je Janjuš.
Pozdrav za taštu, jedva čekam da je vidim na sudu dal je lepa Ena - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nastavili su sa svađom za crnim stolom.

Mene si pikirao, gledao si me na ulasku - rekla je Aneli.
Klasično nameštanje mene od strane Aneli, ja ništa nisam slagao što se tiče ovog odnosa, sve sam radio kako sam osećao, nijednu jedinu stvar slagao nisam, sve što me pitaš, mogu da odgovorim. Osetila je da se bliži kraj, osetila si sada kroz rijaliti kako može da ti donese dobar plasman. Mislio sam ranije da nije ta priča...Ona me je dovodila do ludila i nervnih slomova, ali je jednostavno ona takav karakter. Pokušavaju da se narodu dodvore - rekao je Janjuš.
Ti sprdnjo jedna kažeš: "Pozdravlja svoje svaki dan", kaže mi da sedim kod Miljane u emisiji, a kao da mi je vređala pokojnu majku - rekla je Kačavenda.
Jasno mi je da pokušavaju da me na sve načine sj**u - rekao je Janjuš.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Žani Omnii, kako bi dala svoj sud o odnosu Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Janjuš na indirektan način uvlači ženu i Aneli u bilo koji problem, a sebe izvlači. Treba da prihvatiš odgovornost ovome što si uradio, a jedini kome treba da daješ objašnjenje je Kruna. Meni je odvratno to spominjanje bivše žene, to je aludiranje da joj daš prava da pomene tvoju bivšu ženu. Nijednog trenutka nisam pomislila da je u dogovoru sa bivšom ženom. Bivšoj ženi treba da kažeš da su to tvoje odluke i da je to tako - rekla je Žana.
Ti si (Kačavenda) otišla na drugu stranu protiv mene - rekao je Janjuš.
Kakvu drugu stranu, nosim tvoje dete, sramoto lažovska - dobacila je Aneli.
Slušaj ovo, kako neko kulturno odgovori, ne zna gde je, u svom ludilu, a pritom odgovori onako kulturno, kratko i jasno - rekao je Janjuš.

Odnos Zole i Stefani Grujić šokantan je od samog starta obzirom da je ona bila u vezi sa Danijelom Dujkovićem Munjezom koji je napustio imanje, ali joj je ostao veran. Naime Munjez je nju kačio na Instagram storije, te je čak i istetovirao slovo S na svojoj ruci, ali po svemu sudeći njoj to ništa nije značilo.

Autor: Nemanja Šolaja