AKTUELNO

Ovo niko nije znao o novoj misici!

Pobednica izbora za Mis Srbije 2024. godine je Aleksandra Rutović.

Dvadesetpetogodišnja lepotica u Beču je završila osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo i radi kao agent za nekretnine. Govori ruski i engleski jezik. Od 5 godine se takmičila u preponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi, a malo ko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila na njenom mestu i ponela titulu najlepše u zemlji.

U pitanju je Mirjana Božović Rutović, koja je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, jednog od retkih preživelih aktera filma "Vidimo se u čitulji".

Foto: facebook.com/mirjana.bozovic.5

Njen otac je poznat i po tome što je pre nekoliko godina pucao na jednog beogradskog biznismena.

Mirjana, njena maćeha je studirala građevinu i i želela da postane građevinski inženjer. Međutim, 2007. godine je predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Mis Sveta 2007. godine u Kini.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Samo tri godine kasnije, 2010. postala je deo rijalitija "Farma". Nakon izlaska iz rijalitija upoznaje Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Uprkos "lošem glasu" na kojem je bio Rutović, Mirjana je odlučila da se uda za njega i tako, u martu 2012. godine oni su dobili sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013. godine.

Autor: Milan Mitić