AKTUELNO

Sutra, od 20 časova, na Jutjub kanalu Pink.rs i na portalu Pink.rs!

Novinar portala Pink.rs, Nikola Žugić, u svojoj prvoj emisiji, emisiji "Intimna pitanja" u okviru Nove ere portala, ugostio je najpopularniju urednicu i novinarku, ne samo u Srbiji već i u regionu - Jovanu Jeremić! Ona je odgovarala na sva najškakljivija i najintrigantnija pitanja o čemu se naširoko piše i priča i dalje.

U drugoj epizodi, koju možete pogledati u nastavku, voditelj je ugostio trepera Dragomira Despića Desingericu, koji je progovorio o najškakljivijim temama - da li je ikada bio hapšen, sve o najdubljoj intimi, ali i o tome da li je koristio narkotike:

Sada, u trećoj epizodi, Nikola je ugostio muzičku zvezdu i najintrigantniju učesnicu rijalitija "Zadruga", čije replike iz svađa su obišle ceo svet, Zoricu Marković. Zorica je bez dlake na jeziku odgovarala na sva najškakljivija pitanja, progovorila je o najsujetnijim kolegama sa estrade, ali i o najdubljoj intimi.

EMISIJU "INITIMNA PITANJA SA NIKOLOM ŽUGIĆEM" MOŽETE PRATITI SUTRA, OD 20 ČASOVA NA JUTJUB KANALU PINK.RS, KAO I NA PORTALU PINK.RS!

Autor: Nikola Žugić