AKTUELNO

Glumica Marija Karan godinama živi u Americi gde je osnovala porodicu sa producentom Džoelom Lubinom sa kojim je dobila sina Marka Lea.

Marija Karan je u jeku popularnosti napustila Srbiju, a jednom prilikom je otkrila koliko je na nju uticao život u Americi.

- Amerika, London i svako drugo mesto gde sam živela dali su mi širinu, spremnost da prihvatim i donosim promene. Naučile su me da svaka situacija koja nam se dešava ima viši smisao i da se sve dešava se nekim razlogom koji je u tom trenutku dobar za nas. Uz pozitivan i čvrst stav, sva nova iskustva i prilike izgledaju kao blagoslov, nova ideja i šansa za dalji napredak. Prioriteti su mi i u profesionalnom i u privatnom životu da uživam i da u svakom trenutku budem prisutna. Srećna sam što mogu da budem i dobra majka i sestra, i ćerka i prijateljica, i glumica. Ispunjenje na jednom polju života čini me boljom na drugom - rekla je jednom prilikom glumica u intervjuu za "Večernje novosti".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Marija se proslavila u Srbiji kroz uloge u brojnim filmskim ostvarenjima, a talenat je pokazivala još u detinjstvu. Međutim, nju su zanimale i prirodne nauke te je po završetku osnovne škole upusala Zemunsku gimnaziju- prirodni smer. Nakon toga je studirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Podsetimo, Marija i Džoel su se razveli posle sedam godina ljubavi. Nakon svega ostali su u korektnim odnosima i zajedno brinu o sinu.

Autor: Milica Krasić