AKTUELNO

Voditeljka Sanja Marinković odlučila je da otputuje u toplije krajeve, a svoje pratioce počastila je vrelim kadrovima sa Ibice.

Sanja Marinković pozirala je u crnom bikiniju, na plažu je ponela i "Šanel" minđuše koje koštaju oko 800 evra, a u opisu fotograije je pratiocima dala važan savet.

"Kada se umoriš, nauči da se odmoriš. Ne čekaj da se razboliš, kao na primer ja", napisala je voditeljka.

Podsetimo, Sanja Marinković je nedavno gostovala je u jednoj emisiji gde je progovorila o razvodu, ali i tome kako treba vaspitavati ćerke.

Foto: Instagram.com

- Da ja imam ćerku, ja bih je mnogo više savetovala da izabere dobrog partnera naspram sebe, jer ako mu rodi dete, ona će biti vezana za njega ceo život, a on može mnogo da joj upropasti život i zbog njega može da se razboli, nego koji će fakultet da upiše i koja će joj biti srednja ocena, i gde će da se zaposli, i koliko će para da ima u novčaniku - rekla je ona i objasnila:

- Veruj mi, možeš da imaš koliko god hoćeš i uspeha, i aplauza, i para u novčaniku, i bezbrižan život, koji taj muškarac može preko noći da ti pokvari - poručila je voditeljka u emisiji "Blic dan".

Autor: Milica Krasić