AKTUELNO

Mlada muzička zvezda u usponu, Ema Radujko, nedavno je proslavila svoj rođendan, te je tako, okupila brojne kolege na svojoj gala proslavi.

Na ovoj proslavi pojavilo se mnogo pevača i pevačica, takođe mladih zvezda u usponu poput Eme Radujko, slavljenice, a među njima bila je i Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina.

Naime, ona se na proslavi, sudeći po objavama na instagramu sjajno provodila, ali jedan video snimak posebno je privukao pažnju javnosti, te je tako, obišao čitav internet i sve društvene mreže.

Reč je o video snimku na kom kantautor i reper Miloš Stojković, poznatiji pod pseudonimom "Henny", peva upravo Mahrini pesmu kolege Devita, "Marina".

Podsetimo, Mahrina i Heni bili su u ljubavnoj vezi, ali su nedavno raskinuli istu, te se tako mnogi fanovi pitaju da li je zapravo palo pomirenje između njih dvoje. No, međutim, oglasila se i Generacija Zed, kojoj Heni pripada, te je demantovala navode da su se Mahrina i Heni pomirili. Na pitanje jednog od fanova da li je došlo do pomirenja, Generacija Zed je odgovorila

@genzed3

@Hennypijem @mahrinaye #fyp #foryoupage #viral #balkan #henny #mahrinaye

♬ original sound - 𝐆𝐄𝐍𝐄𝐑𝐀𝐂𝐈𝐉𝐀 𝐙𝐄𝐃
Nisu.

Autor: Nikola Žugić