AKTUELNO

Voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije "Magazin In" ugostila je žensku ekipu: voditeljku vremenske prognoze TV Pink, Milicu Ljevaju, pevačice Jelenu Tomašević, Snežanu Đurišić i Gocu Tržan, kao i Staku Novković Đorđević.

Na samom početku emisije, Snežana se osvrnula na stih njene pesme koji je, kako je rekla Sanja, nju specijalno impresionirao: "Postao si moj genije, pun ljubavi i hemije".

- Znaš li kako su različiti komentari na reč "genije", neko povezuje sa genialnošću Nikole Tesle, ali većina ljudi na svoj način tumači - rekla je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Sanja je podelila gošćama kartice, te su morale da odaberu neke od ponuđenih osobina za svog idealnog muškarca, nakon čega su iznele svoje odabire.

- Produhovljen, duhovit, viši od vas i galantan - rekla je Staka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam vrlo praktična, imamo dve opcije, jedna je veran, jedna duhovit - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam stavila produhovljen, galantan i orgazmičan se*s...Kad kažeš galantan ne mislim na to da li čašćava i plaća, nije stipsa, ne štedi na emocijama - nasmejala se Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada je produhovljen, duhovit, viši od vas i galantan, onda će sve ovo drugo usput dešava - rekla je Snežana.

- Produhovljenost i duhovitost, ja galantnost vezujem za raspikuću i možda mi ne bi prijalo - rekla je Milica, nakon čega se osvrnula na svadbu:

Foto: TV Pink Printscreen

- Onaj ko kaže da se na rođenoj svadbi ne provedeš, laže. Baš je bila dobra žurka, ja nisam stala, tako da je bilo fenomenalno - rekla je Milica.

Autor: Nikola Žugić