AKTUELNO

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, na svom instagram profilu otkrila je da će se dugoočekivano spektakularno superfinale "Elite" odviti uživo na ružičastoj televiziji u subotu, 13. jula, sa početkom od 21 čas.

Mesecima unazad, milioni gledalaca netremice su pratili dešavanja u "Eliti", te svi s nestrpljenjem iščekuju da vide ko će biti pobednik ove sezone, a kog birate upravo vi glasanjem za svog favorita.

Kako su dešavanja u rijalitiju tema broj jedan domaćih medija, tako je i svakako tema broj jedan ko će zapravo biti pobednik, o čemu se naveliko priča i piše, a svoju prognozu, sa numerološkog aspekta, izneo je i numerolog Stefan Dragojlović u "Novom jutru" kod voditeljke Jovane Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imam sada tu dosta datuma, mislim da će to biti ženska osoba. Sam dan kada je finale je broj jedan, to bi trebalo da bude muško, ali kada je počela Elita...Počinje Elita 8 i Farma 8 u godini osmice, Pink neće imati konkurenciju. Samo finale će i proglašenje da bude posle ponoći, kada je 14. jul, ulazimo u dvojku - rekao je Stefan.

Nama samo ostaje da dešavanja u rijalitiju pratimo kao i do sada, iz minuta u minut na portalu Pink.rs, a ono što sigurno možemo očekivati jeste da će superfinalna noć biti spektakularna.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nikola Žugić