AKTUELNO

Pevačica Katarina Grujić pojavila se na proslavi krštenja sina pevačice Maje Berović u jednom prestoničkom hotelu i tom prilikom progovorila o svim aktulenim temama.

Na početku, ona je otkrila zbog čega njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić nije došao sa njom na slavlje.

- Marko i Katja su kući pošto je Marko trebalo da dođe, ali se razboleo, ima temperaturu i ostao je sa bebom. Sa Majom se poznajem dugi niz godina i uvek mi je bila velika podrška. Što da ne budemo prije. Lav je moje omiljeno ime, imam puno ponuda za Katju. Neka ona odluči i bora kad poraste - rekla je Katarina i dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ja se isto ponašam i kad je Marko tu i kad nije. Volela bih da je sada tu, jer je sa njim najbolji provod. Volim da pevam i da igram, nikad ne sedim na stolici. Prva sam na stolici da igram. Videćemo šta Maja bude želela da pevam. Ja Marka gledam kao moje dete, mnogo se brinem za njega. On je jak kao muškarac i drži do sebe. Lečim ga lekovima i supicama. Možda se pevačice bolje provode, ali žene fudbalera i te kako znaju da se provode - otkriva pevačica i priznaje da li mužu provera poruke na Instagramu:

- Ne pamtim kad sam mu proveravala inboks na Instagramu. Verujem mu u potpunosti. Ne stižu mi poruke od udvarača, samo sa prijateljima razmenjujem smešne klipove - kaže Katarina.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: Milica Krasić; Andrea Nikolić