AKTUELNO

Prekid trudnoće Aneli Ahmić tema je već danima unazad kako u "Eliti", tako i u spoljnom svetu.

Sinoć je u specijalnoj emisiji, voditeljka Dušica Jakovljević ugostila oca Maje Marinković, Takija Marinkovića, kao i rijaliti zvezdu Staniju Dobrojević, koja je prvi put dala svoj sud o Anelinom prekidu trudnoće, ističući da smatra da joj je ovo karma, jer su se smejali na njeno dešavanje.

Foto: Ustupljene fotografije/Privatna arhiva, Privatna arhiva

No, međutim, Sita joj nije prećutala, te je u svom oglašavanju na društvenoj mreži instagram potkačila rijaliti zvezdu time što je istakla da njena odevna kombinacija koju je odabrala za emisiju vredi 15,5 evra.

Ekipa portala Pink.rs istražila je šta je tačno Stanija obukla i marke i cifra do koje smo došli kada je reč o Stanijinom stajlingu šokiraće sve (ove cifre su dostupne javnosti). Dakle, reč je o jednoj od veoma luksuznih marki, a pantalone koje je Dobrojevićeva nosila vrede 230 dolara.

Foto: Ustupljene fotografije

Zatim, top majica koju je Stanija nosila, vredi 150 dolara, dok s druge strane sat prestižne marke procenjuje se i na oko 15.000 evra. Ono što smo, takođe, saznali jeste da je Asmin Durdžić, njen dečko, kupio patike, čija vrednost se procenjuje i do 1.100 evra, dok je tašna koju je odabrala oko 5.000 evra. Kada se sve sabere, dođe se do cifre od oko 21.480 evra.

Autor: Nikola Žugić