AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Nedelja je rezervisana za emisiju ''Izbacivanje''. Voditeljka Ana Radulović u studiju je razgovarala sa podrškom nominovanih učesnika, dok je Darko Tanasijević bio u Šiša baru, prilikom čega je saznao mnoge stvari o kojima su učesnici dugo ćutali.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Voditeljka Ana Radulović u studiju je ugostila majku Darjana Radomirovića, Bahriju. Ona je na samom početku priznala da ne bi volela da on ostane da se takmiči i da se nada da će u večerašnjem izbacivanju imati najmanje glasova publike.

Majka Darijana Radomirovića, Bahrija, progovorila je o njegovom odnosu sa Snežom Kušadasi.

Podsetimo, Darijanova majka je imala sukob sa bivšom devojkom svog sina, prilikom čega je došlo i do teših reči. Međutim, tokom svog gostovanja otkrila je bez zadrške šta o njoj misli nakon svega.

Nenad Aleksić Ša ušao je u žestok sukob sa Lukom Majčicom zbog toga što je pitao Rajačića ako bude potencijalni vođa da li će staviti Mionu i Stanislava u izolaciju. U jednom trenutku je reagovalo i obezbeđenje kada je Aleksić skočio na Majčicu.

Prva sagovornica voditelja Darka Tanasijevića  bila je Aneli Ahmić, koja je progovorila o teškoj nedelji koju je imala nakon što je izvršila abortus.

Aneli je otvorila dušu o svemu što se izdešavalo, te se osvrnula i na reakciju Marka Janjuševića Janjuša na njenu odluku da abortira.

Luka Majčica ušao je u sukob s velikim delom učesnika. Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković Aneli Ahmić održali su mu moralnu lekciju zbog spuštanja ljudi koje mu ne žele zlo. Smatraju da želi od sebe da napravi žrtvu kako bi ga svi napadali.

Majka Darijana Radomirovića, Bahrija, progovorila je o njegovom odnosu sa Snežom Kušadasi.

Ona je optužila Snežanu da je pretila njenom sinu kako će objaviti njegove eksplicitne dotografije, te je potom istkla da je Jovičićeva pokušavala da sakrije na sve načine emocije prema Marku Đedoviću.

Voditelj Darko Tanasijević u novom delu imanja u Šimanovcima razgovarao je sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je otvorio dušu o svom odnosu sa Aneli Ahmić i njenom prekidu trudnoće.

On je pre svega priznao da je njen abortus utucao na njega, te je otkrio da li je u dubuni duše smatra da su cimeri bili presudni da ona donese takvu odliku.

Darkov naredni sagovornik u dvorištu je Maja Marinković. Ona je progovorila o podršci koju je pružila Aneli Ahmić nakon pobačaja, pa oplela po Janjušu nikad žustrije.

Maja je stala na stanu svoje nekadašnje suparnice Aneli, te je ponosno istakla da joj je ona i pored svega ispala najveći prijatelj u teškim momentima.

Maja Marinković je prošetala sa Stanislavom Krofakom, te je u razgovoru sa njim pokazala koliko joj znači. Ona je sve vreme htela da se dokaže kako je ona pravi materijal za vezu sa njim.

Četvrti sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u novom delu imanja u Šimanovcima bio je Marko Đedović, koji je komentarisao sva aktuelna dešavanje u "Eliti".

Đedović je ovom prilikom opleo po Marku Janjuševiću Janjušu, ističući da je uradio sve kako bi Aneli Ahmić donela odluku da abortira.

Milena Kačavenda bila je jedna od sagovornica voditelja Darka Tanasijevića tokom emisije "Izbacivanje". Oni su u novom delu imanja u Šimanovcima razgovarali o gorućoj temi u "Eliti", odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Miljana Kulić je počela da se jada Teodori Delić o tome koliko je nezadovoljna svojim životom i stvarima koje je postigla do sada. Delićeva je pokušala da joj ulije nadu, te joj nabrojala sve stvari zbog kojih treba da bude zahvalna.

Anđelo Ranković razgovarao je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem o odnosu sa Anitom Stanojlović i problemima koje imaju sa Jovanom Tomić Matorom. Anđelo je na samom početku otkrio da planira da iznenadi Anitu povodom šest meseci njihove veze.

Anđelo se nakon toga osvrnuo na odnos sa Jovanom Tomić Matorom i njihove rasprave.

Maja Marinković i Stanislav Krofak nikako nikako nisu mogli da nađu zajednički jezik nakon raskola veze. Oni su tokom noći seli i porazgovarali o zajedničkim problemima i manama koje zameraju jedno drugom, te je mnogo novih detalja izašlo na videlo.

Anita Stanojlović razgovarala je sa Darkom Tanasijevićem tokom emisije "Izbacivanje" o svom ljubavnom odnosu sa Anđelom Rankovićem, ali i problemima koje imaju sa Jovanom Tomić Matorom.

Jovana Tomić Matora na samom početku razgovara razgovarala je sa voditeljom Darkom Tanasijevićem o tvrdnji Marka Đedovića da je mržnja koju ima prema Anđelu Rankoviću jača od ljubavi koju oseća prema njemu.

Miljana Kulić razgovarala je sa Darkom Tanasijevićem o svojim ljubavnim odnosima u Beloj kući. Na samom početku otkrila je zašto će tužiti bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu.

Lazar Čolić Zola je razgovarao sa Stefani Grujić o traumama koje doživljava zbog uhođenja njegove bivše devojke Miljane Kulić.

Uroš Stanić razgovarao je sa Darkom Tanasijevićem u novom delu imanja u Šimanovcima o turbulentim sukobima koje ima tokom svog boravka u najgledanije rijalitiju u regionu "Elita".

Darkov naredni sagovornik u dvorištu bio je Nenad Aleksić Ša. On je progovorio o sukobima sa Mionom Jovanović zbog nepoverenja u vezi, kao i aktuelnoj situaciji sa Draganom Mitar.

Aleksić je istakao da niko neće narušiti njihovu vezu čak i pored šokantih stvari koje izgovaraju jedno drugom svakodnevno.

Nenad Macanović Bebica prokomentarisao je navode cimera da je njegova devojka Teodora Delić tajno usela da poljubi Uroša Rajačića, te je uvereno istakao da je siguran kako su želeli da im napakoste. Macanović se takođe osvrnuo i na rat sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Kao i svake nedelje došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje i najgledaniji rijaliti šou program Elitu. Nominovani učesnisi su bili Bojana Pavlović, Miona Jovanović i Darjan Radomirović.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove. U igrici nijedan učesnik nije pobedio.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova "Elitu" je napustio Darjan Radomirović.

Darjan Radomirović otkrio je voditeljki Ani Radulović kako gleda na svoje učešče nakon izbacivanja iz Elite.

U toku je 'Mićina igra istine'. Povela se tema oko zaljubljivanja Anđele Šparavalo u Bojanu Pavlović, te su se dotakli njenih problema u ponašanju.

Autor: Snežana Zindović