AKTUELNO

Manekenka Bojana Barović uživa u skladnom braku sa pevačem Nikolom Rokvićem, a malo ko zna da je pre romanse sa njim bila u ljubavi sa poznatim košarkašem

Bivši dečko Bojane Barović je NBA košarkaš Paul Gasola sa kojim je bila u vezi 2005. godine.

Njihova ljubav trajala je dve godine, a o razlazu sa uspešnim sportistom je samo jednom govorila.

- Upoznali smo se, bili smo zajedno i to je to - kratko je poručila tada.

Dve godine nakon raskida nekadašnja manekenka postaje učesnica rijaliti programa „Survivor“ na Filipinima, gde upoznaje Nikolu Rokvića sa kojim stupa u vezu, a kasnije i u bračnu zajednicu.

Bivši dečko Bojane Barović je sreću pronašao pored fatalne plavuše Ketrin Makdonel kojom se 2019. godine oženio i imaju dvoje dece.

Sudbinska ljubav

Inače, Nikola i Bojana svojevremeno su istakli da veruju da je njihova ljubav sudbinska.

- Verujem u sudbinska spajanja, pomalo sam fatalista po tom pitanju. Kad je produkcija zvala učesnike za prvi izbor, uopšte nije trebalo da budem u Srbiji, niti sam u proteklih sedam godina bila u našoj zemlji u to vreme. Onda je iskrsla svadba moje prijateljice, na koju sam odlučila da dođem u poslednjem momentu. Produkcija je saznala da sam tu, pa me je pozvala. Imala sam neke poslove u Los Anđelesu, pa nisam bila sigurna da li ću moći da se odazovem, ali sve se namestilo da sam ipak ušla. Lepo se kaže da ono što ti je suđeno ne možeš izbeći. Meni u tom periodu uopšte nije bio cilj da se vraćam u Srbiju, međutim - sve je ispalo drugačije - rekla je Bojana jednom prilikom.

Foto: Instagram.com/bojanabarovic

- Bila je to jedna uzbudljiva avantura. Od tog trenutka moj život je krenuo u sasvim drugom smeru - dodao je Nikola 2017. godine za "Hello".

Autor: Milan Mitić