AKTUELNO

Odlukom gledalaca, ove subote u "Eliti" biće organizovano gala venčanje i svadbeno veselje bivših emotivnih partnera Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, čije će devojačko i momačko veče biti održano ove noći i emitovano uživo na Pinku, odmah posle emisije "Amidži šou"!

Miona i Stanislav dobili su ubedljivo najviše glasova gledalaca u anketi na našem portalu, te je Veliki šef rešio da upriliči svadbu baš za njih dvoje. Očekivano, Mionin sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša juče je, nakon pisma, doživeo nervni slom, te je Jovanovićevu nagovarao da odbije za datak. Na kraju, prihvatila je, uz niz ultimatuma koje joj je postavio dečko.

Foto: TV Pink Printscreen

S druge strane, ova vest ugrozila je i Maju Marinković, bivšu devojku Stanislava Krofaka, koja se nada njihovom pomirenju. Ona je, takođe, pokušala da iznese spisak upozorenja i zabrana Stanislavu, međutim on joj je jasno stavio do znanja da njene naredbe neće usvojiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove noći, odmah posle emisije "Amidži šou", na programu TV Pink biće direktan prenos momačke i devojačke večeri, a gledaoce očekuje pravi spektakl! Veliki šef se postarao da ispuni sve želje mladinog i mladoženjinog tima, a spremna su i brojna iznenađenja koja će oduševiti kako gledaoce, tako i sve učesnike "Elite"!

Foto: Pink.rs

Za sjajnu zabavu na devojačkoj večeri ove noći biće zadužen DJ Neba, dok će muškarce na momačkoj večeri zabavljati pevačica Nadežda Biljić, inače nekadašnja učesnica "Zadruge".

Ša je već najavio da će motriti na Mionu, te da će biti prisutan na devojačkoj večeri koju je sam i organizovao. S druge strane, Maja je najavila da će preplivati jezero ukoliko Stanislava vidi sa striptizerom!

Foto: Pink.rs

Noć puna preokreta, tenzije, zabave i skandala je pred nama - ne propustite devojačko i momačko veče Mione i Stanislava večeras, posle emisije "Amidži šou", uživo na Pinku!

Autor: D.T.