AKTUELNO

Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi i Darjan Radumirović zajedno su, ruku pod ruku, ušli u "Elitu" gde su, posle izvesnog vremena, na buran način raskinuli. Sada, kada su oboje izbačeni iz rijalitija, drama se nastavila napolju.

Prvo je Sneža napustila "Elitu", a u ponedeljak ujutro iz rijalitija je izbačen Darjan. Sneža mu se brže-bolje javila i potražila svoje stvari nazad, ali i naglasila da nije želela da mu na vrata majke Bahrije, koja je nedavno ostala udovica, šalje policiju i "drugare", već da sada lično njega "ljubazno moli".

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Nisam htela da dolazim i da tvoju mamu stresiram ni policijom ni svojim drugarima. Prvi i poslednji put ću te zamoliti ljubazno da sve moje stvari koje su tamo spakuješ u kofere i da mi doneseš za par dana na adresu koju ću ti dati. Ukoliko ne znaš šta ima tamo moje, podsetiću te - napisala je Sneža, a potom ispostavila trebovanje:

- Pet kofera, garderoba, obuća, dve tašne, fen, pegla za kosu, dve tašne sa dokumentima i ličnim stvarima, svi papiri i dokumenti koji su na moje ime, sve fascikle donesene iz Krsne, ploče, računi, dokumentacija na moje ime i za inspekciju papiri, šrafilica, kompresor za farbanje, motorna testera, ogrlica sa priveskom Anđela, naočare za sunce koje su kod tvoje majke, epilator koji je kod tvoje majke... Mislim da ništa nisam zaboravila.

Foto: Privatna arhiva

Autor: D.T.