AKTUELNO

Sezona je godišnjih odmora, a naše poznate dame, koje inače vredno rade tokom letne sezone, iskoristile su trenutke pauze kako bi se opustile i uživale na suncu.

Te tako, upravo naše javne ličnosti neretko zapale društvene mreže svojim fotografijama sa mora ili bazena u toplesima i bikinijima.

Nikolija Jovanović skinula se u bikini pokazala i ravan, zategnut stomak.

"Skini komad odeće… more brige odneće", napisala je Nikolija.

Aleksandra Mladenović i pre početka najvrelijih dana otputovala je s dečkom na Maldive, a na Instagramu je postavila fotografiju u bikiniju, a zadnjicu je stavila u prvi plan. Koliko se opustila pokazuje je i činjenica da je imala vremena i da odgovara na poruke fanova.

- Imaš li dečka? - upitao ju je jedan korisnih Instagrama, a ona je odgovorila:

- Muža plus dečka - napisala je Mladenovićeva ispod fotke gde pozira.

Ema Radujko sezonu kupanja je otvorila mnogo ranije pre svih. Već početkom aprila objavila je snimke sa Tajlanda. U tanga izazovnom kupaćem kostimu, Ema je snimala isključivo svoju pozadinu.

Vesna Đogani napravi svake godine "bum" kada objavi fotografije u bikiniju. Tako je i sada bilo kada se pohvalila svojim izgledom. Ona se javila u pauzi između nastupa iz Crne Gore.

Pevačica Katarina Grujić Gobeljić važi za jednu od najzgodnijih na našoj javnoj sceni, a fotkom u belom kupaćem kostimu usijala je društvene mreže, te su se komentari ispod njene fotke samo nizali.

VAŠ GLAS MOŽETE DATI U ANKETI ISPOD:

Autor: Nikola Žugić