AKTUELNO

Lud provod zabeležen kamerom objektiva!

U toku je sinoćnje večeri u Eliti je održano momačko i devojačko veče povodom svadbe Stanislava Krofaka i Mione Jovanović koji će se u subotu zakleti na večnu ljubav. Devojke su na rajskom ostrvu imale pristup fotoaparatu kako bi zabeležile svaki trenutak njihovog sjajnog provoda.

Mi smo došli u posed ekskluzivnih fotografija sa devojačke večeri u kojima se vidi koliko su devojke uživale u luksuzu i dobrom provodu.

Foto: Pink.rs

Na prvom setu fotografija možete da vidite kako buduća mlada Miona Jovanović uživa u raskošnoj trpezi sa svojim deverušama Anitom Stanojlović i Aneli Ahmić. Pored njih da fotografijama možete videti i Miljanu Kulić i Žanu Omniu, kao i Milenu Kačavendu. Sve one su pozirali se širokim osmesima na licu.

Učesnice su zatim izašle u dvorište rajskog ostrva, te su uživale u muzici i dobrom provodu. Kao što se da videti, jedne od najveselijih ukućanki su bile Maja Marinković i Slađa Blinda Poršelina koje su se popele na sto, te zaigrale svojim zanosnim telima.

Nakon toga učesnice su odradile par kolektivnih fotografija. Stefan Grujić i Jovana Cvijanović su pozirale u ogledalu, dok su ostale ukućanke uzivale u tompusima i alkoholu.

Na sledećem setu fotografija možemo videti Bojanu Pavlović i Anđelu Šparavalo u ljubavnom zagrljaju, kao i Milicu Veličković, Jovanu Tomić Matoru i Jovanu Cvijanović kako poziraju u prijateljskom zagrljaju.

Jovana Tomić Matora i Bojana Pavlović su kao ponosne prestavnice lgbt zajednice pozirale jedna pored druge u čvrstom stavu, te im se nakon toga pridružila i Jelena Marinković koja je stala između dve vatre.

Trbušna plesačica je ušetala na momačko veče, te je zaigrala Stanislavu Krofaku, koga su ukućani naterali da sedne na stolicu i prati svaki njen pokret. Za to vreme su devojke na rajskom ostrvu osmotravale šta se dešava u Dubiozi, te se Jovana Cvijanović dosetila da fotoaparatom zumira kadar kako bi mogle jasnije da vide šta to momci rade sa plesačicom.

Nakon što su ukućanke već bile dovoljno pod štimungom na rajsko ostrvo je stigao striper koji je napravio opštu pometnju i požudu kod ukućanki. On je započeo sa svojim zavodljivim plesom, a sreću da zaigraju sa njim imale su Slađa Blinda Poršelina, Stefani Grujić kao i Lejdi Di koje su bile pripijene telima uz zgodnog policajca. Ostale devojke su se ustručavale zbog svoji izabranika da priđu zgodnom plesaču.

Ostatak fotografija i snimaka ludog provoda učesnica Elite možete pogledati u nastavku.

Autor: Nemanja Šolaja