AKTUELNO

Prvo veče "Belgrade Music Week" festivala na kom će se pojaviti mnogo domaćih, ali i regionalnih izvođača, danas je počelo.

Poznati reper, Cunami, otvorio je ovo veče, a za njim su nastupili reper Sajfer, ali i pevačica Teodora Džehverović. Čim je sišla sa bine, ona je dala izjavu za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa portala Pink.rs.

Koliko si se spremala za ovaj nastup?

Meni se sve jako brzo desilo, od promocije albuma, pa sada Music Week i onda turneja, imala sam mesec dana da se spremim za ovaj nastup. Večeras je najveći akcenat bio na promociji mog novog albuma.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Ove godine nisi nastradala u vatri

Nisam, al zamalo. Igram, vidim vatru i osećam da nešto gori, rekla sam: "Jao Bože, nije valjda ova kosa", rekoh idemo dalje šta god da se desi.

Tamara Milutinović je rekla kako ti je ona dosta pomogla na početku karijere, jer ti nisi trebala da budeš u "Đavolicama". Kako komentarišeš to i da li je to istina?

Ja bih joj se zahvalila i na tom bih stavila tačku. Molim vas nećemo da pričamo o Tamari Milutinović, uz dužno poštovanje. Ona je lepa devojka, hvala svakome ko kaže da ličimo.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Tvoj brat i njegova supruga su tu, kolika su ti podrška?

Najveća podrška na svetu su mi oni, okrenula sam se umorna, pogledala sam ih da su tu, i onda je sve letelo.

Ema je došla da te podrži...

Molim vas, stvarno, ne želim...Ne mogu da pričam o tome.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Šta je još imala da kaže Teodora, saznajte u videu u nastavku:

Autor: Andrea Nikolić, Nikola Žugić