AKTUELNO

U novom izdanju emisije "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je trenera za lični rast i razvoj Sinišu Ubovića, pevačice Nadu Obrić, Snežanu Babić Sneki, Sandru Afriku i pevača Emira Đulovića.

Ovom prilikom, Sanja Marinković porazgovarala je sa gošćama o tome kada ih je njihov partner pokušao da im manama koje pronađe kod njih, sroza samopouzdanje.

- Muškarci su često skloni da ulivaju ženama nesigurnost i da im često nalaze različite mane svojim komentarima. ŠTa ste sve doživljavale - pitala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobila sam komentar: "Jao, imaš celulit" - rekla je Sandra.

- Veliki procenat muškaraca koristi tu slabost, ukoliko vidi kod žene, faktički te sabije uza zid i ti gubiš samopouzdanje. Kada te onako malo onim njegovim kandžama prigrli, ti si gotova jer nemaš samopouzdanja i on lakše vlada tobom kao ličnošću - rekla je Sneki.

Foto: TV Pink Printscreen

- Muškarac koji dovede ženu u situaciju da se oseća loše, ugroženo ili povređeno, to nije pravi muškarac - rekao je Emir.

- Dolazi kući u neko doba, jasno mi je sve i ja kažem lepo: "Poranio si, ljubi te majka", on shvati i kaže mi da sam luda žena. Kada mi tako nešto kaže, ja ga odvedem pred ogledalo i kažem mu: "Stomak ti je pivski, kao trudnica si, proćelav si, te bore silne, nađem mu milion i jednu manu, a ti si samo Nade Obrić muž. Nemoj da ti dokažem sa tvojim najboljim prijateljima da će se zaljubiti u mene" - rekla je Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nikola Žugić