AKTUELNO

Jednima veselo, drugima preselo!

Sinoć je u najgledanijem rijalitiju u regionu održana svadba koju su svi željno iščekivali, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Bivši zadrugar i voditelj Bora Santa bio je zadužen za program i ludu atmosferu, a na iznenađenje mnogih matičarka je bila Milica Kon.

Pre nego što su izgovorili sudbonosno "Da" došlo je do svađe njihovih roditelja, Ivana Marinkovića i Anđela Rankovića.

- Malo sam zabrinut jer je mlada sklona prevarama - rekao je Ivan.

- Mi nismo seljaci kao oni, mi podržavamo našu ćerku u svemu, a on je samostalan - rekao je Anđelo

Miona i Stanislav su se nakon toga jedno drugom zakleli na večnu ljubav i stavili burme.

Odmah nakon toga nebo iznad Bele kuće obasjao je magični vatromet koje je sve ostavio bez teksta.

Pevačica Nada Topčagić stigla je u Belu kuću, a Stanislav i Miona su ispoštovali sve običaje, pa je Krofak svoju mladu preko praga uneo u kuću.

Nakon toga uzledio je i prvi mladenački ples, a Miona i Stanislav su izabrali da romantično zaigraju uz pesmu "Princeza", kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Nenad Aleksić Ša nije uopšte dobro podnosio svadbu, a najteže mu je pao prizor kad je gledao Stanislava kako sa Mionine noge zubima svlači podvezicu, kako je to izgledalo možete pogledati klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan i Anđelo održali su zdravicu i obratili se mladencima.

- Želim da svi uživate večeras, hvala vam šte ste se odazvali pozivu. Nama je čast što nam je zet ovakav gospodin, obzirom kakvi su mu roditelji. Ćerko prelepa si, želim da budeš srećna ceo život, uživajte svi i uzdravlje - rekao je Anđelo.

- Dragi svatovi, dragi gosti, čast mi je i zadovoljstvo što večeras mogu da održim govor. Sine ponosan sam na tebe, ti si naš sin prvenac. Sine moj, zaklinje se otac tvoj. Nazdravimo svatovi dragi, našem paru dragom, da nam u hotelu ostanu nagi i da se vrate u komadu i da je kumu vratiš zdravu. Snajka moja čuvaj sina da ne postane slina. Majka ga nije učila da bi mu se posle ljuljaške svaka smučila. Dižem ovu čašu za sve dobre ljude i za ljubav vašu. Za mog sina prvenca i njegovu mladu, dragi sine našao si pravu ženu za sebe koja se retko sreće. Nisi obrukao ni tatu ni mamu, mlada ti nema govornu, a ni drugu mamu, a kad pogledaš na drugu stranu ima kilometražu malu, nije ni kum lud - rekao je Ivan.

Zdravicu roditeljka pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

U Belu kuću stigla je i pevačica Nadežda Biljić koja je usijala atmosferu na svadbi, a svi su se oduševili kad su je ugledali.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svadbenog veselja za mladence je došla torta na nekoliko spratova, a njih dvoje su ispoštovali običaje i jedno drugom stavili zalog u usta.

Video pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Došao je trenutak da Miona i Stanislav krenu na medeni mesec, a Maja Marinković više nije mogla da glumi sreću, pa je pokazala pravo stanje povodom njihove svsdbe. Ona je otišla sa Krofakom u pab, gde je tražila obećanje da sa Mionom neće imati ništa, a onda i pokušala da ga poljubi, što je ono odbio.

Situaciju iz paba možete pogledati klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su Miona i Stanislav napustili imanje u Šimanovcima, Maja se slomila na komade, pa u spavaćoj sobi jecala na sav glas.

- Eto krivo mi je što je otišao, imam pravo, tako mi je u ovom trenutku i ćao - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Ša nije bilo lakše nego Maji, ali je svoju tugu lečio sam u ćošku dvorišta Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je odlučila da ode sa žurke, pa je sliknula šminku, spremila se za spavanje i Jovani Cvijanović kukala što je Krofak na medenom mesecu sa Mionom.

- Videćemo šta će biti, on je ljut na mene sad i rekao mi je razne uvrede. Ja ovo ako preživim preživela sam sve - rekla je Maja.

Njihov razgovor pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je, za razliku od Maje, odlučio da slobodno vreme posveti sebi, a stres i nerviranje kanali farbanjem i šišanjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su se ostali takmičari Elite provodili, Jovana i Uroš Rajačić nisu imali mira, pa je došlo so žestoke svađe, zbog kojeje reagovalo obezbeđenje.

Njihov sukob pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.