AKTUELNO

Na velelepnom imanju u Šimanovcima sinoć se održala svadba veka. Naime, sudobonosno "DA" ispred matičarke, voditeljke TV Pink, Milice Kon, učesnika "Elite" i miliona gledalaca izgovorili su aktuelni učesnici rijalitija Miona Jovanović i Stanislav Krofak, bivši ljubavni par.

Miona Jovanović i Stanislav Krofak, nakon što su izgovorili sudbonosno "DA" jedno drugom, odigrali su i svoj prvi ples na venčanju, ali i isekli prvo parče svadbene torte. Nakon toga, Veliki šef ih je preko voditelja ovog slavlja, Bore Santane, obavestio da moraju da krenu na medeni mesec.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs/Z. Veljković

Njih dvoje su izvedeni sa imanja u Šimanovcima, te su medeni mesec proveli u hotelu van "Elite", a tim povodom oni su započeli i Igru istine.

Mioninu i Krofakovu Igru istine netremice je pratila čitava Srbija, a i šire, a u prilog tome da su svi iščekivali ovaj razgovor i na njemu potencirali s razlogom, govori i to da je samo jedan deo njihovog razgovora zauzeo visoko 21. mesto na Jutjub trending listi. O čemu je reč u tom video-snimku, pogledajte u nastavku:

Ono što se, takođe, primetilo jeste da video snimci njihove Igre istine u ovom trenutku broje sveukupno preko dva miliona pregleda.

Autor: Nikola Žugić