AKTUELNO

Nije se libila da otkrije kako se oseća!

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Maja Marinković, koja je prokomentarisala svadbu Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Majo, ti si se dobro držala tokom svadbe Mione i Stanislava, a posle su te sustigle emocije - kazao je Darko.

- Tako je. To sam bila ja. Bilo je sve okej, a onda sam se malo i provela, opustila, a emocije su učinile svoje. On je bio raspoožen, kao i ona, ali je ipak dosta vremena proveo pored mene na svadbi. Ja sam se zaljubila u njega. Verujem da on nije ravnodušan prema meni. Smatram da se ništa neće desiti u hotelu sa njima, ali i to da se desi, šta da se radi - kazala je Maja.

- Šta bi ga sad pitala? Šta misliš da su radili tokom noći, a šta danas? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zanima me šta je radio sa njom, ja ne mislim trenutno ništa. Komunikacija se podrazumeva, ali dodiri i ostalo ne dolaze u obzir - kazala je Maja.

- Kako Ša reaguje na sve što se dešava? - upitao je Darko.

- Muči se, ali se dobro drži. Darko, vidi se da mu nije lako, ali sam očekivala da će biti gore. Ja ne verujem da je Stanislav prešao granicu - kazala je Maja.

- Kakva ti je Miona bila juče? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Venčanica je bila prelepa, a Miona kao Miona nema nikakvu harizmu - kazala je Maja.

- Šta se još dešava po Beloj kući? - upitao je Darko.

- Janjuš nije bio juče na svadbi. On je ponovo upao u neki njegov bedak i ja tu ne mogu dalje ništa da komentarišem. Što se tiče odnosa sa Aneli, ja sa njom ne mogu nikada nikakva drugarica da budem, ali sam podržala nju, jer je Janjuš ispao monstum - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Snežana Zindović