AKTUELNO

Voja Nedeljković uživa u ljubavi sa doktorkom!

Voditelj muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Voja Nedeljković (60) već dugi niz godina je u skladnom braku sa atraktivnom doktorkom Majom, koja je od njega mlađa 17 godina.

Voja je jednom prilikom publici ispričao kako je upoznao suprugu. Naime, prvi susret se desio na Trećem kanalu, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji koju je umesto Voje trebalo da vodi Dejan Pantelić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu - rekao je voditelj i istakao da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin Đorđe se rodio nedugo zatim.

Nakon par meseci veze počeli da žive zajedno. Voditelj je ispričao da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin se rodio nedugo zatim.

- Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Mi smo naš potpis stavili na papir sedam dana nakon što smo odlučili da vezu ipak ozvaničimo - rekao je Voja ranije.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Voja često ima šale i na svoj račun, pa imajući u vidu da je na venčanju nosio beli laneni komplet i papuče, za sebe kaže da je kao papučar ušao u brak.

Pored toga što je posvećena porodici, Maja je i te kako predana poslu i uspešna u svojoj profesiji.

- Ona je završila medicinu, radi kao lekar u Zavodu za transfuziju krvi i trenutno je na specijalizaciji za neke krvne stvari koje ne umem ni da izgovorim. Maksimalno je podržavam kao što i ona podržava mene. Bilo bi mi nebitno i da je Maja 17 godina starija od mene, jer sam u njoj našao osobu koja me čini srećnim - rekao je on svojevremeno za magazin “Hello".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.