AKTUELNO

Muzička zvezda Aleksandra Prijović ovog leta će za deset nastupa u zemlji i regionu zaraditi čak pola miliona evra.

Naime, Aleksandra Prijović je svojom turnejom "Od istoka do zapada" pokorila ceo region, a ona nastavlja i ovog leta da obara sve rekorde.

Ona će i ovog leta, kako sazanjemo, imati 10 nastupa, a za koje će ukupno uzeti 500.000 evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je krenula letnja sezona pevači svakodnevno imaju tezge, što znači da će ovog leta zaraditi ogromne sume novca.

Foto: TV Pink Printscreen

Folkerka Tea Tairović biće bogatija za 690.000 evra. Ona je rezervisana od juna pa sve do kraja sezone, i održaće 46 nastupa.

- Tea će ove letnje sezone oboriti rekorde u zaradi na domaćoj estradi. Nastupaće skoro svako veče, a cena njenih nastupa je porasla, pa nije ni čudo što će do kraja leta zaraditi čak 690.000 evra! Ona za tezgu traži 15.000 evra, a ove sezone je već zakazala 46 nastupa - priča jedan estradni menadžer koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je veliko iznenađenje priredio Sloba Radanović, koji je digao cenu nastupa na takođe 15.000 evra, kao i Tea, ali mu to nije smanjilo broj nastupa:

- Sloba je zakazao 34 nastupa i zaradiće 510.000 evra! Odmah za njim je Rada Manojlović, koja je rekorderka u broju nastupa tokom leta - imaće ih čak 51! Ona je "jeftinija", traži 7.000 evra po tezgi, pa će na jesen biti bogatija za 357.000 evra, pisao je Informer.

Foto: TV Pink Printscreen

Dara Bubamara rešila je da se ne preforsira, pa je tako zakazala 17 nastupa ovog leta.

- Dara je odlučila da ovog leta radi manje nego obično. Ona za tezgu najčešće traži 7.000 evra i kako sada stoje stvari, do kraja sezone zaradiće 119.000 evra. Novac planira da uloži u nove muzičke projekte. Verujem da joj trenutno odgovara da nastupa manje, jer je odavno uspela da se materijalno obezbedi i ostvari mnoge planove - završava priču menadžer.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs